- 862
- 366
- 63
Ama desteği yokladim deneme bonusu kazancimi 3bin yapsam sonra 3bin yatirim yapsam uygunmudur dedim sizin icin malesef kurallarimiz bu sekildedir denildi dolandirici olsa tabi efendim uygundur derdi
Yatır aga hepimiz öğrenelim madem 😁Ama desteği yokladim deneme bonusu kazancimi 3bin yapsam sonra 3bin yatirim yapsam uygunmudur dedim sizin icin malesef kurallarimiz bu sekildedir denildi dolandirici olsa tabi efendim uygundur derdi
Dost olsa yeminle çoktan cekmistim 750 var tammlayabilirsem yatrcamYatır aga hepimiz öğrenelim madem 😁
Duramıyor yerinde bu dostumuz,bende ödemez demiyorum da riske gerek yok diyorum ama herkesin kendi parası istediğini yapmakta özgür, bizim ki naçizane bir fikir.Yatır aga hepimiz öğrenelim madem 😁
Evet aga tabi herkesin kendi bilcegi iş benimde sahsi düşüncem ödeme yapmazDuramıyor yerinde bu dostumuz,bende ödemez demiyorum da riske gerek yok diyorum ama herkesin kendi parası istediğini yapmakta özgür, bizim ki naçizane bir fikir.
Gönül ister kazanmani cebine para girsin aga ne biliyim bana Güvenilir gelmediAma desteği yokladim deneme bonusu kazancimi 3bin yapsam sonra 3bin yatirim yapsam uygunmudur dedim sizin icin malesef kurallarimiz bu sekildedir denildi dolandirici olsa tabi efendim uygundur derdi
1 katKasa benimde 1.5 oldu borç alıp denicem yatirdgimiz tutarın çevrimi varmı ?
Vekliyoruz knka haber sendenBeyler risk alıp yatircam beni bekleyin isterseniz ona göre yatirirsiniz
300 1600 oldu şimdi yatircam siteye bakalım odiceklermiAma desteği yokladim deneme bonusu kazancimi 3bin yapsam sonra 3bin yatirim yapsam uygunmudur dedim sizin icin malesef kurallarimiz bu sekildedir denildi dolandirici olsa tabi efendim uygundur derdi
Yatirin da bizede haber verin300 1600 oldu şimdi yatircam siteye bakalım odiceklermi
Cok zor alt yapı hacim daha yatirkm yapmadım bilgi vericemVekliyoruz knka haber senden
Tamam knka bende yatiririm ona goreCok zor alt yapı hacim daha yatirkm yapmadım bilgi vericem