- 576
- 201
- 43
Bekleyin beyler 22 dkdir çekim bekliyor anaparami çekim verdim 1500 TL
1500 kayipmi ettinBekleyin beyler 22 dkdir çekim bekliyor anaparami çekim verdim 1500 TL
Aynen kayipmi ettinBekleyin beyler 22 dkdir çekim bekliyor anaparami çekim verdim 1500 TL
Evet anaparami kaybettim çekim hala gelmedi bekleyin benceAynen kayipmi ettin
Tamam bekliyoruz kankaEvet anaparami kaybettim çekim hala gelmedi bekleyin bence
Buda banka hareketiÖdemesi gelen var mı dostlar yatırım yapcam da ikilemde kaldımEkli dosyayı görüntüle 702737
Anapara 1 kat çevrim yapiyosun. Yatırım yaptıktan sonra tutarı düzenleyip 3.000tl oluyo sonrasında 1500 TL anapara 1 kat çevrimi var anapara cevriminden sonra çekim talebi verebilirsin yada devam edersin. Ben 4.000tl da çekim talebi verdim Max 15 dakikada geldi banka hareketi ve ödeme site içi ss paylaştım konunun içinde var sonrasında yatırımda yaptım 2 defa şansım tutmadı. Site düzgün arkadaşlar yinede siz bilirsiniz benim babamın oğlu değiller bence güzel bonus faydalanin isterim hepsi o.Kasa benimde 1.5 oldu borç alıp denicem yatirdgimiz tutarın çevrimi varmı ?
Beyler yatirip cekimi.gelen varmi ona gore yatiricam
yatirirsam 3 olutor ondan sonra ana para cevrimimi yaptim kasa 5k oldu diyelim hepsini cekebiliyormuyum yoksa tutarimi duzenlettiriyorum yatirim yaptiktan sonraBuda banka hareketi
Anapara 1 kat çevrim yapiyosun. Yatırım yaptıktan sonra tutarı düzenleyip 3.000tl oluyo sonrasında 1500 TL anapara 1 kat çevrimi var anapara cevriminden sonra çekim talebi verebilirsin yada devam edersin. Ben 4.000tl da çekim talebi verdim Max 15 dakikada geldi banka hareketi ve ödeme site içi ss paylaştım konunun içinde var sonrasında yatırımda yaptım 2 defa şansım tutmadı. Site düzgün arkadaşlar yinede siz bilirsiniz benim babamın oğlu değiller bence güzel bonus faydalanin isterim hepsi o.
Dostum senden baska odemesi gelen yok onu ariyorum benBuda banka hareketi
Anapara 1 kat çevrim yapiyosun. Yatırım yaptıktan sonra tutarı düzenleyip 3.000tl oluyo sonrasında 1500 TL anapara 1 kat çevrimi var anapara cevriminden sonra çekim talebi verebilirsin yada devam edersin. Ben 4.000tl da çekim talebi verdim Max 15 dakikada geldi banka hareketi ve ödeme site içi ss paylaştım konunun içinde var sonrasında yatırımda yaptım 2 defa şansım tutmadı. Site düzgün arkadaşlar yinede siz bilirsiniz benim babamın oğlu değiller bence güzel bonus faydalanin isterim hepsi o.
Tamam kanka bende yatiriyorumÖdeme geldi yeni
Tutarı duzenlet eğer kendileri duzeltmedilerse Ana para çevrimi öyle yap bende kendileri düzeltip 3000tl yapmislardi bonustan 1500tl nin üstünü düzenliyorlarAnlamadim benim suan kasa 1500 1500
yatirirsam 3 olutor ondan sonra ana para cevrimimi yaptim kasa 5k oldu diyelim hepsini cekebiliyormuyum yoksa tutarimi duzenlettiriyorum yatirim yaptiktan sonra
Kanka ben bugün oynamadım 4-5gun oluyoDostum senden baska odemesi gelen yok onu ariyorum ben
4k nasil cekim geldi onu anlamadim bana temsilci diyor max 3 bin cekebilirsinTutarı duzenlet eğer kendileri duzeltmedilerse Ana para çevrimi öyle yap bende kendileri düzeltip 3000tl yapmislardi bonustan 1500tl nin üstünü düzenliyorlar
Hepsini cekebiliyosun ben 1500 yatırdım 1500bonus 1000tl Ana para cevriminde extra kazandım 4.000tl çekim verdim 15 dakika içinde geldiAnlamadim benim suan kasa 1500 1500
yatirirsam 3 olutor ondan sonra ana para cevrimimi yaptim kasa 5k oldu diyelim hepsini cekebiliyormuyum yoksa tutarimi duzenlettiriyorum yatirim yaptiktan sonra
Hepsini cekebiliyosun ben 1500 yatırdım 1500bonus 1000tl Ana para cevriminde extra kazandım 4.000tl çekim verdim 15 dakika içinde geldi
dost yanlış anlama ben sana atardım ama burdaki kansızlar için allaha tövbe ettim. yoksa allah belamı versın atardım. bak sana böyle yazdım diye bi ton kişi yazar mk. burdaki kansızlar yüzünden yardım dahi etmek istemiyorumKrdes uzerimde olsa hemn ytrrdim cekerdim site saglam