Bı daha atayım kardesim4k nasil cekim geldi onu anlamadim bana temsilci diyor max 3 bin cekebilirsin
Durduk yerde parayı haram yaptın dost 😁1500 yatırdım anaparami kaybettim 1500 TL çekim verdim 30 dk falan sürdü bilginize
Kardeş ben korktum sizin gibi güvensiz yatırdım o yüzden 4.000 de çekim verdim şansım iyidi devam etsem çok fazlasını alırdım anapara cevriminden sonra kasadaki paran komple anapara oluyo limit yok yatırım yapıp oynadığını düşün nesi kötü bide zaten bonusu yapmışsan anaparayi kaybetsen bile çekim ver kaybın yok en azından arkadaşları anlamıyorum 250 TL 2saate oduyolar 50tane prosedür cikariyolar laf eden yok bu sitemi kötü valla benim için iyi oyunları falan düzgün hile hurda yok. Ben yatırımda yapıyorum arada ama henüz yatirmdan kazanamadim.Güzel bonus sandım ilk ama berbatmis denenmez
Bende şimdi 1500 tl yatırdım hesaba düşmüyor canlı destek girilmiyorSite pic 769 tl bakiyeyi sildiler cekim yalan oldu
Harbimi yalanmi olduBende şimdi 1500 tl yatırdım hesaba düşmüyor canlı destek girilmiyor
Yok yattı hesaba cekim verdim gelirse haber ederimHarbimi yalanmi oldu
Kac para cekim verdinYok yattı hesaba cekim verdim gelirse haber ederim
Site pic 769 tl bakiyeyi sildiler cekim yalan oldu
Canlı desteğe girebilen varmi acabaYok yattı hesaba cekim verdim gelirse haber ederim
3500 cekim verdim gelirse haber edeceğimKac para cekim verdin
Sen ne diyon be abi be abla öderse site denemesi gayet iyi diğerlerinden ödemesi önemli ben bekliyorum bakalım 3500 cekim verdim yatırırlar inşallahTokatcı site malmisiniz olum gidin düzgün bir siteye yatırım yapın %50 %100 yatırımı bonusu veriyor veya en kötü %30 discont alırsınız adamlar survival bonus yapmış çekim i.kansiza yakın 1500 lira yatırın diyorlar birde bedava site kasasına 1500 koyacak sevseler zor çekersiniz o parayi sizin 1500 yalan olur 1500 yatirim yaparak daha doğrusu yatırım yaparak deneme bonusumu olur adı üstünde deneme siteyi deneyeceksin 3 5 birsey cekeceksin ne zamanda ödüyor nasıl ödüyor memnuniyetini ölceceksin
Nesi iyi yahu bir bas git site adamimidir nedir kimse girmez zaten bu forumda bu topa bol şansSen ne diyon be abi be abla öderse site denemesi gayet iyi diğerlerinden ödemesi önemli ben bekliyorum bakalım 3500 cekim verdim yatırırlar inşallah