Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BigWino 6 USD Deneme Bonusu

musullu58

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
12
3
Güzel bonus sandım ilk ama berbatmis denenmez
Kardeş ben korktum sizin gibi güvensiz yatırdım o yüzden 4.000 de çekim verdim şansım iyidi devam etsem çok fazlasını alırdım anapara cevriminden sonra kasadaki paran komple anapara oluyo limit yok yatırım yapıp oynadığını düşün nesi kötü bide zaten bonusu yapmışsan anaparayi kaybetsen bile çekim ver kaybın yok en azından arkadaşları anlamıyorum 250 TL 2saate oduyolar 50tane prosedür cikariyolar laf eden yok bu sitemi kötü valla benim için iyi oyunları falan düzgün hile hurda yok. Ben yatırımda yapıyorum arada ama henüz yatirmdan kazanamadim.

musullu58

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
12
3
Kanka şimdi canlıya yazdım kurallar aynı bonustan sadece 1500tl alabiliyorsun Ana para çevrimi yaparken kazandım ben extra yani sen anapara çevrimi yapmadan bakiyeni 3.000 TL ya duzelttirdiysen şu an bakiyen ne ise çekim verebilirsin

mesut166

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
15
8
Site pic 769 tl bakiyeyi sildiler cekim yalan oldu

Tokatcı site malmisiniz olum gidin düzgün bir siteye yatırım yapın %50 %100 yatırımı bonusu veriyor veya en kötü %30 discont alırsınız adamlar survival bonus yapmış çekim i.kansiza yakın 1500 lira yatırın diyorlar birde bedava site kasasına 1500 koyacak sevseler zor çekersiniz o parayi sizin 1500 yalan olur 1500 yatirim yaparak daha doğrusu yatırım yaparak deneme bonusumu olur adı üstünde deneme siteyi deneyeceksin 3 5 birsey cekeceksin ne zamanda ödüyor nasıl ödüyor memnuniyetini ölceceksin :)

syl1394a

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
19
8
Tokatcı site malmisiniz olum gidin düzgün bir siteye yatırım yapın %50 %100 yatırımı bonusu veriyor veya en kötü %30 discont alırsınız adamlar survival bonus yapmış çekim i.kansiza yakın 1500 lira yatırın diyorlar birde bedava site kasasına 1500 koyacak sevseler zor çekersiniz o parayi sizin 1500 yalan olur 1500 yatirim yaparak daha doğrusu yatırım yaparak deneme bonusumu olur adı üstünde deneme siteyi deneyeceksin 3 5 birsey cekeceksin ne zamanda ödüyor nasıl ödüyor memnuniyetini ölceceksin :)
Sen ne diyon be abi be abla öderse site denemesi gayet iyi diğerlerinden ödemesi önemli ben bekliyorum bakalım 3500 cekim verdim yatırırlar inşallah