Site adamı olsam ödemedi der miyim sen ne yiyon içiyon kardeşNesi iyi yahu bir bas git site adamimidir nedir kimse girmez zaten bu forumda bu topa bol şans
Site adamı olsam ödemedi der miyim sen ne yiyon içiyon kardeşNesi iyi yahu bir bas git site adamimidir nedir kimse girmez zaten bu forumda bu topa bol şans
Nasi oluyo oyle ya nieÖdemedi arkadaşlar 3500 çekimi iptal etti 1500 e sabitledi
Nie iptal etmis sorsanaSite adamı olsam ödemedi der miyim sen ne yiyon içiyon kardeş
Yatırdığım ana parayı çevirirken 1500 tl altına düşmüşüm yani yatriidigm ana parayı kaybetmişim o o yüzden sadece 1500 çekebilirsin dedi yani yatriidigm 1500 u kurtarmaya caliisyroum suanNie iptal etmis sorsana
Müstahak sanaaSite adamı olsam ödemedi der miyim sen ne yiyon içiyon kardeş
Bize bilgi ver dostYatırdığım ana parayı çevirirken 1500 tl altına düşmüşüm yani yatriidigm ana parayı kaybetmişim o o yüzden sadece 1500 çekebilirsin dedi yani yatriidigm 1500 u kurtarmaya caliisyroum suan
Kardes senin derdin surada millette bilgi veriyorum ne müstahak falan adabını koru terbiyesizlik yapma iyi mi babaMüstahak sanaa
Yatırdığım paramin tekrar yatmasını bekliyorum inşallah kurtarırım kardeşimBize bilgi ver dost
Sunu anlamadim zarar mi ettin ana paranlaAna paramı yatırdılar arkadaşlar ne kar ne ziyan zor kurtuldum vallahi
Ana parayı çevirirken 1500 lira altına düşmüş bonus bakiyesinden çevirmis ana para gidince 1500 u saymamislar ben öyle anladimSunu anlamadim zarar mi ettin ana paranla
nasıl 1500 altına düşmüş yatsada çevrimden sayılıyor zatenAna parayı çevirirken 1500 lira altına düşmüş bonus bakiyesinden çevirmis ana para gidince 1500 u saymamislar ben öyle anladim
Yatırdığı 1500 un cevrimini istiyornasıl 1500 altına düşmüş yatsada çevrimden sayılıyor zaten
tamam 1.30 dan cevirecek yatırdığı 1500 nasıl eksiliyorda çevrimden sayılmıyor onu soruyorum eksildiyse çevirmiştir yatmıştır zatenYatırdığı 1500 un cevrimini istiyor
1500 yatırdım anaparami kaybettim 1500 TL çekim verdim 30 dk falan sürdü bilginize
Ödeme geldi yeni
1500 yatırdım anaparami kaybettim 1500 TL çekim verdim 30 dk falan sürdü bilginize