Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bjk-Alanya Şike Var Mı

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
Anlatmak istediğim ne biliyo musun Fenerbahçe taş gibi top oynasın isterlerse hakkını yesinler takımın 50 sene şampiyon olmayalım koymuşum şampiyonluğuna benim tek derdim takımımın futbolunu izlerken zevk almak
zico dönemi öyleydi umut bi daha zor galiba

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,318
15,399
113
Anlatmak istediğim ne biliyo musun Fenerbahçe taş gibi top oynasın isterlerse hakkını yesinler takımın 50 sene şampiyon olmayalım koymuşum şampiyonluğuna benim tek derdim takımımın futbolunu izlerken zevk almak
Bu hakemler le zor kardeșim oyuncular da istah birakmiolar. Fenerin forvet e abobakari koy acik ara sampiyonduk

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Bu hakemler le tff ile mhk ile bi yere varilmaz. Edirneyi gecemioz basari da. Ben uzuluom valla berbat takimlar ceyrek final oynuo her sene katilio bizim turk takimlari gruptan cikamio daha grubu bırak elemede kalio
Ya zaten Türk futbolu diye birşey yok dayı Faso fiso kim takar Türk futbolunu her sene bir düzen Kuruluyor şampiyon edecekleri takım belli senaryo belli bugun bizim hakkımızı yerler yarın onların hakkını yerler.
Ben sadece bu sene objektif olarak gerçekten Beşiktaş haketti oynanan futbola bakar şampiyonluğu dedim. Eğer olur da biz şampiyon olursak yine derim Beşiktaşın haklıydı diye

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Ya zaten Türk futbolu diye birşey yok dayı Faso fiso kim takar Türk futbolunu her sene bir düzen Kuruluyor şampiyon edecekleri takım belli senaryo belli bugun bizim hakkımızı yerler yarın onların hakkını yerler.
Ben sadece bu sene objektif olarak gerçekten Beşiktaş haketti oynanan futbola bakar şampiyonluğu dedim. Eğer olur da biz şampiyon olursak yine derim Beşiktaşın haklıydı diye
Payfixler cogalıyo :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,971
24,183
113
Bakalım sergen şampiyonlar liginde nası bi kadro kuracak baya gidecek oyuncuda var

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,026
51,277
113
Emre çok şanslı ali koç sezdi bu sene hafiften de olsa şampiyonluk ümidi var diye yolladılar erolu emreyi yükseltmeye calısıyor

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,337
3,197
113
bence bu senenin en net göstergesi sergen kendini kanıtladı , üstüne koyar bundan sonra