- 8,876
- 9,607
- 113
Havalar guzelken Kumar oynamaya ve biraz gezmeye geldim kafa dağıttım birazUla yeminle şaka yaptıqını biliodum
O kdr ciddi oynadıki oyunu inandım😁
Neyci başına 😂😂
İnek almayamı qittin?
Havalar guzelken Kumar oynamaya ve biraz gezmeye geldim kafa dağıttım birazUla yeminle şaka yaptıqını biliodum
O kdr ciddi oynadıki oyunu inandım😁
Neyci başına 😂😂
İnek almayamı qittin?
Bu omerbabayı falakaya çekmek lazimYav inanmadim da iste dedim gercekse mesaj olsun maksat
En son seni bıraktıqımdaHavalar guzelken Kumar oynamaya ve biraz gezmeye geldim kafa dağıttım biraz
Cani sıkılmis belli kiBu omerbabayı falakaya çekmek lazim
Motor kazasi he 😀Ben atmadm ama inanmadm😅
Motor bujisi meme ypıncaMotor kazasi he 😀
En son onunla aynı kupondan yattık , sindirememiş herhalde omerim 😀Cani sıkılmis belli ki
YogambnaaMotor bujisi meme ypınca
Şarampole yuvarlandı dedi😂😂
Sen olsan sen bile inanırdınYogambnaa
😀 öğrenmismi ney çalmasını bariSen olsan sen bile inanırdın
Kendinin kaza yaptıqına
Arkadan ney ile dram muziqi yptı 😂
kim ölmüş la kötü biriyse sıkıntı değilYav inanmadim da iste dedim gercekse mesaj olsun maksat
Ömerbaba bizi yemis puahhakim ölmüş la kötü biriyse sıkıntı değil
En son yattıqınız gupondan snra😀 öğrenmismi ney çalmasını bari
ömerbaba şeytan la diyolag halindeyken dümen atmışÖmerbaba bizi yemis puahha
Ayı oynatiyormu bari 😀En son yattıqınız gupondan snra
Töbe etti yeni hobiler edinmek zorunda kalınca öqrendi
Düqünlerde falan calıp para kazanmaya başladı😂
Yav hastanedeysen gelmeyi bile düşündüm yemin ederimBu omerbabaya inanıp 9 arkadaş dm atmış, teşekkürler beyler sağolun hepiniz 😍😀
Develere harman dalı dersi verio 😀Ayı oynatiyormu bari 😀
😀 gelseydin iki el rulet atardın the arkın colonye gittim yine fakir kumarhanesiYav hastanedeysen gelmeyi bile düşündüm yemin ederim
Ahhaha 😀 o omeri bul getir bana, diger cep nodan yazamıyorum wpten onaDevelere harman dalı dersi verio 😀
Blackjack var mı blackjack rulet bana göre değil 😂😀 gelseydin iki el rulet atardın the arkın colonye gittim yine fakir kumarhanesi