- 31,888
- 13,783
- 113
Yes yes glayAhhaha 😀 o omeri bul getir bana, diger cep nodan yazamıyorum wpten ona
Yes yes glayAhhaha 😀 o omeri bul getir bana, diger cep nodan yazamıyorum wpten ona
Urfayada gelicektim gelemedimÖmerbaba bizi yemis puahha
Var var olmazmı 100 dolarlık çiplerle oynardın 😀Blackjack var mı blackjack rulet bana göre değil 😂
Urfaya öyle herkes gelemez dostUrfayada gelicektim gelemedim
Yok biz ruletten devam o zaman 😂Var var olmazmı 100 dolarlık çiplerle oynardın 😀
Urfa bizimdir dost adaylığımı koyucam 5 sene sonra nasipseUrfaya öyle herkes gelemez dost
Gelince kenara çek onuYes yes glay
İnşaate cekerim😀Gelince kenara çek onu
Oylar erduganaaUrfa bizimdir dost adaylığımı koyucam 5 sene sonra nasipse
Yaparsın dost zamani gelinceYapamadık bir rol şu konuda yanarım ona yanarim
Bucaklardanmi çıkıyor adayOylar erduganaa
Aynen bucak ak parti birlesimi kaybetme ihtimali sifir akBucaklardanmi çıkıyor aday
Klasik ,Devlet , siyaset, mafya üçgeni sarmış urfayıAynen bucak ak parti birlesimi kaybetme ihtimali sifir ak
Aynen bos isler yavKlasik ,Devlet , siyaset, mafya üçgeni sarmış urfayı
Sedat bucak yasiyormu la, bu susurluk kazasında sağ kalan tek kişiydi, çatlıyla felan bizim burdan kuşadasından kumarhaneden dönerken öldüler bi o sag cıktı ne hikmetseAynen bos isler yav
Yasiyor gecen erdogan geldiginde odaya bucaklardan onu aldilar sadeceSedat bucak yasiyormu la, bu susurluk kazasında sağ kalan tek kişiydi, çatlıyla felan bizim burdan kuşadasından kumarhaneden dönerken öldüler bi o sag cıktı ne hikmetse
Mehmet ağarın ekibinden o lavuk gozleri fildir fıldır, tehlikeli bunlar barut gibiYasiyor gecen erdogan geldiginde odaya bucaklardan onu aldilar sadece