- 8,876
- 9,607
- 113
Urfada hangi parti çıkıyo belediye vs millet vekili, hdpmi akpmiYasiyor gecen erdogan geldiginde odaya bucaklardan onu aldilar sadece
Urfada hangi parti çıkıyo belediye vs millet vekili, hdpmi akpmiYasiyor gecen erdogan geldiginde odaya bucaklardan onu aldilar sadece
Bucaklilarin nami sedat bucaktan gelir zaten gerisi bos simdi gucleri kalmadi dha ama iste hala peslerinden gidneler varMehmet ağarın ekibinden o lavuk gozleri fildir fıldır, tehlikeli bunlar barut gibi
Akpla fullUrfada hangi parti çıkıyo belediye vs millet vekili, hdpmi akpmi
Bu arada senin dedigin aday ilcenin adayi bucakli olan yani.. buyuk sehirde baskaUrfada hangi parti çıkıyo belediye vs millet vekili, hdpmi akpmi
Vay beeAkpla full
Aynen 85 90lardan beri urfada partilari vardi onlarınBucaklilarin nami sedat bucaktan gelir zaten gerisi bos simdi gucleri kalmadi dha ama iste hala peslerinden gidneler var
Deli para nasil yiceksin bunu, cekim paylas bonusunu ben verim sanaTeşekkürler gameofbet
DemokratAynen 85 90lardan beri urfada partilari vardi onların
As dostSelamın aleyküm dostlar
AsSelamın aleyküm dostlar
Gorusuruz roseNeyse sktr et lo ben kacayim az poker atayim allaha emanet görüşürüz suat,Ekli dosyayı görüntüle 484852
Yattımi gecmis olsunUlan monaco senin ben Terbiyesizim
Geliyom bro izliycemNeyse sktr et lo ben kacayim az poker atayim allaha emanet görüşürüz suat,Ekli dosyayı görüntüle 484852
Masalar aninda doluyo 30 dkdir yer bekliyom awqGeliyom bro izliycem
Nick neydi la broMasalar aninda doluyo 30 dkdir yer bekliyom awq