- 1,636
- 1,473
- 113
depremde kalan arsa vardi onu sattim dostNasıl oldu dost
depremde kalan arsa vardi onu sattim dostNasıl oldu dost
Hayırlı olsun knk daha iyi yerlere gelirsin ınsallah yadepremde kalan arsa vardi onu sattim dost
Hayırlısı reis bizede nasip olur parayı vurmak bir günGecmiş olsun tostum sıralara olan borcun için icraa takibi başlatıldı
Bende 1 hafta önce Zlotta crash oynaya oynaya 100 bine yakın çekim yaptım 45 bin turkcell finans borcumu ödedim 7 bin hadiye olan borcu ödedim 12 bin şahısa borcu ödedim 3 bin Türk Telekom faturamı ödedim kalan parayıda yatırıp kaybettim şuan sadece davalık olduğum şahısa 161 bin borç var oda faiz binmiş avukat masrafı falan 193 bin olmuş ona da itiraz ettim durduruldu başka da bankaya bi 50 bin borç kaldı bi vuruş daha yapsam bankayı da bitirsem borç kalmıyorBugun itibarile uçan kuşa dahi olan borcumu odedim kartlari iptal edip kirip attim Allah hepinize nasip etsin .. borçsuz nasil yaşaniyor unutmuşum🥺😂
hadi insallah reisBende 1 hafta önce Zlotta crash oynaya oynaya 100 bine yakın çekim yaptım 45 bin turkcell finans borcumu ödedim 7 bin hadiye olan borcu ödedim 12 bin şahısa borcu ödedim 3 bin Türk Telekom faturamı ödedim kalan parayıda yatırıp kaybettim şuan sadece davalık olduğum şahısa 161 bin borç var oda faiz binmiş avukat masrafı falan 193 bin olmuş ona da itiraz ettim durduruldu başka da bankaya bi 50 bin borç kaldı bi vuruş daha yapsam bankayı da bitirsem borç kalmıyor
Güldürdünüz o yüzden bizden 🍆 kazandınız.Hayırlısı reis bizede nasip olur parayı vurmak bir gün
Tebrikler kardeşim adına sevindim bu arada kaç para vurdunBugun itibarile uçan kuşa dahi olan borcumu odedim kartlari iptal edip kirip attim Allah hepinize nasip etsin .. borçsuz nasil yaşaniyor unutmuşum🥺😂
1mTebrikler kardeşim adına sevindim bu arada kaç para vurdun
ama kumardan deilTebrikler kardeşim adına sevindim bu arada kaç para vurdun
Çok çok iyi rakam bir daha düşme insAllah kardeşim şuan ki durumunu bende önceden yaşadım insan kuş gibi oluyor , zor gunlerini unutup yatırım yapma gaflete düşme kardeşim
Ben aptalım 3 kez düştüm bu batağa, bunu da atlatırsam borç paraya ekmek bile almayacam.geçen şubatta 250 bin tl borç ödedim hepsi kumar yüzündendi sadece suan 11 bin tl borcum anneannemin hastalığı yüzünden ve 5k kredi kartım var gayette borçsuz yaşanıyor hocam akıllı adam 1 kere düşer bu kumar batağına borç yüzünden