- 4,554
- 2,420
- 113
kasa bozkurtda o kupon yapiyor maci veren kazaniyor kazanci aliyor kupon parasi sahibinde kaliyor boylemi acabaGuponu ben yapıom paray sen basıon kazanırsak ben alıom kaybedersek sansımıza küsüp gafayı,vurup,yatıok😂
kasa bozkurtda o kupon yapiyor maci veren kazaniyor kazanci aliyor kupon parasi sahibinde kaliyor boylemi acabaGuponu ben yapıom paray sen basıon kazanırsak ben alıom kaybedersek sansımıza küsüp gafayı,vurup,yatıok😂
Maç alayım 2 adımWonnnnnn
Yok lo burdaydik en basta takip ediyoduk zaten sonra musait degildim dostMehmet burto toldi nerde şuan rolling vermedim diyemi gelmiyor? Bu şekil konuya gekeceklerse gelmesinler bize günlük kişiler lazım değil.. herfaim budada olup şuan başkası yaparken olmamaları ilginc
Bosver Gafanı onla yorma benm dedim daha pratik akıcı 😁kasa bozkurtda o kupon yapiyor maci veren kazaniyor kazanci aliyor kupon parasi sahibinde kaliyor boylemi acaba
Takip edenlerde Kalpli emoji alıyor dost 20 kalpli emojiye ulaşana 20 frebet + çark kodu veriliyor bozkurtbettenkasa bozkurtda o kupon yapiyor maci veren kazaniyor kazanci aliyor kupon parasi sahibinde kaliyor boylemi acaba
Biz günlük arkadaş dost kalmayalım şurada bı ortam kuruyoruz devam edelim .. zamanla herşey yoluna girecek belirli kişiler ile yapacağız sadece rollingYok lo burdaydik en basta takip ediyoduk zaten sonra musait degildim dost
Rolling Ülkü Ocakları mı kursakBiz günlük arkadaş dost kalmayalım şurada bı ortam kuruyoruz devam edelim .. zamanla herşey yoluna girecek belirli kişiler ile yapacağız sadece rolling
Yeni kişiye geçti sıra3.adım mı geliyor şimdi
Aktif değilsen sıran geçer başkasından alacağımWonnnnnn
Dost su konuda kac gundur kac saat gecirdik zman geciriyoz zaten makara yapiyoz valla benim icin roll yaptirman önemli degil onu bastan bil ama ara ara islerim cikar musait olmam o ayri zatenBiz günlük arkadaş dost kalmayalım şurada bı ortam kuruyoruz devam edelim .. zamanla herşey yoluna girecek belirli kişiler ile yapacağız sadece rolling
Benimki bol soslu ve mayonezli olsunTakip eden kardeşlerime yarısı yenilmiş zurna dürüm özelden adresleri alayım
slotda roll yapmiyormuyuz ben mesela spor degilde oyun ismi versem o oyunu oynasan flnBiz günlük arkadaş dost kalmayalım şurada bı ortam kuruyoruz devam edelim .. zamanla herşey yoluna girecek belirli kişiler ile yapacağız sadece rolling
https://www.instagram.com/reel/C12X41gsV8N/?igsh=dmF1eTJ5ZTJhNzF1 😀😀Yok lo burdaydik en basta takip ediyoduk zaten sonra musait degildim dost
Ocaklar eskiden di şimdi balici tinerci dolmuş.. biz ne günler yaşadık şimdi soytarılar dolduRolling Ülkü Ocakları mı kursak
Yok yapmıyoruz öyle şeyler broslotda roll yapmiyormuyuz ben mesela spor degilde oyun ismi versem o oyunu oynasan fln
EfendimOcaklar eskiden di şimdi balici tinerci dolmuş.. biz ne günler yaşadık şimdi soytarılar doldu
ben siradamiyim simdiAktif değilsen sıran geçer başkasından alacağım