- 10,776
- 7,672
- 113
Yah sorma..Ocaklar eskiden di şimdi balici tinerci dolmuş.. biz ne günler yaşadık şimdi soytarılar doldu
Yah sorma..Ocaklar eskiden di şimdi balici tinerci dolmuş.. biz ne günler yaşadık şimdi soytarılar doldu
Komik miFutboTV - Ahmet Kılınçlı on Instagram: "😅 ''Hemşehri hemşehriyi gurbette görünce...''' Fernando Santos'tan Gedson Fernandes'e özel muamele."
35K likes, 177 comments - futbotv on January 10, 2024: "😅 ''Hemşehri hemşehriyi gurbette görünce...''' Fernando Santos'tan Gedson Fernandes'e özel muamele.".www.instagram.com
@butragueno @Novasky @SULLY çayı püskürttüm
Sıranı bekle kardo ben varım daa😴ben siradamiyim simdi
O öyle değil dost eskiden buralar mert adamlarla doluydu şimdi soytarılar sardı mertlik bittiOcaklar eskiden di şimdi balici tinerci dolmuş.. biz ne günler yaşadık şimdi soytarılar doldu
Yeminle bu muameleyi yapmak lazim hele o mulekaya
İşin olunca sorun yok zaten herkesin işi gücü var bende girmiyorum bazen yani şurada Hersek bekliyor rolling yapalım diye de benimde işim oluyor herkse tek başıma aynı şekil aktif kalamam..Dost su konuda kac gundur kac saat gecirdik zman geciriyoz zaten makara yapiyoz valla benim icin roll yaptirman önemli degil onu bastan bil ama ara ara islerim cikar musait olmam o ayri zaten
YallahKomik mi
la bi video vardı bulsam atıcam haykırdım sabah gördüm haykırmalık dur bulcam knu nababYeminle bu muameleyi yapmak lazim hele o mulekaya
Olur yaparız az sabırben siradamiyim simdi
dava adamlari davaya adanmişlik kalmadi aynen solcusu sağcisi geneli kari kiz para pul menfaat ugruna yapiyorlar bu isleri 1980 90 lardan sonra bitti bu davalarOcaklar eskiden di şimdi balici tinerci dolmuş.. biz ne günler yaşadık şimdi soytarılar doldu
Eyvallahİşin olunca sorun yok zaten herkesin işi gücü var bende girmiyorum bazen yani şurada Hersek bekliyor rolling yapalım diye de benimde işim oluyor herkse tek başıma aynı şekil aktif kalamam..
Bir kurt gibi ulur musun? Ona göre sıraya alacağızben siradamiyim simdi
Bir kurt gibi ulur musun? Ona göre sıraya alacağız
malesef kardeş ben halkcı işci kardeslik tarafindayim siyasetle işim olmuyor genelde ekmek davasındayizBir kurt gibi ulur musun? Ona göre sıraya alacağız
Bir kurt gibi ulur musun? Ona göre sıraya alacağız
Ocak dışına alıyoruz uluyanıBir kurt gibi ulur musun? Ona göre sıraya alacağız
la bulamadım anlatayım şimdi 3 tane kurbağ var gs -fb-bjk yapmışlar işte karınca böcek avındalar böcekler çıkıyor gs olan hemen cıkan ilk 3 boceği yiyo sonra fb olan yiyor +3 puan yazıyorlar bjk yiyemio hahaYeminle bu muameleyi yapmak lazim hele o mulekaya
Bekleme yapma ticariannene sor bakalım ulkucu damat sever mi
merhaba. Ben Seyhan özcan yeni bir sanat hareketinin oncusuyumyoutube.com
AuğğğpOcak dışına alıyoruz uluyanı