- 30,548
- 25,176
- 113
OkBekleme yapma ticari
OkBekleme yapma ticari
Ocak disisin der sonra bozkurtBir kurt gibi ulur musun? Ona göre sıraya alacağız
Var ben2 ayın sonunda şans geldi beceremedik tekelci var Mi aranızda
Önümüzdeki ay mi gelsinOcak disisin der sonra bozkurt
Veresiye var mı ?Var ben
Yok ama temin edebiliriz hertürlü herşey var2 ayın sonunda şans geldi beceremedik tekelci var Mi aranızda
Yeni hocayla bizde bocek yiyecez artikla bulamadım anlatayım şimdi 3 tane kurbağ var gs -fb-bjk yapmışlar işte karınca böcek avındalar böcekler çıkıyor gs olan hemen cıkan ilk 3 boceği yiyo sonra fb olan yiyor +3 puan yazıyorlar bjk yiyemio haha
Allah kahretsin hep fener şanslı şimdi bizim maça gelene kadar güçlenir jk 😀Yeni hocayla bizde bocek yiyecez artik
Double baskı yoksa kalsnBeyler Haplanmak isteyen varsa Dm atabiliriz hap satışlarımız başladı konuda haplanmayanı ayıkamıyorum
Ver bakalım bı maç 2 adım olacak
Taze bittiDouble baskı yoksa kalsn
Sıradaki talihli qelsin 😴😴Kimdi adebeyormu yok heral başkası yapacak rolling
tamam hemen bakiyorumVer bakalım bı maç 2 adım olacak
Ok byssTaze bitti
Herkese guclenecek ak artik bahane bulmayin sampiyon olun ben sizi tutuyorumAllah kahretsin hep fener şanslı şimdi bizim maça gelene kadar güçlenir jk 😀
Ula nasıl bulmayak bahane biz deplasmana gidioz fener evinde oynıcak kader bu işte ondan şanslı buldu bjk yı düşerken 😀Herkese guclenecek ak artik bahane bulmayin sampiyon olun ben sizi tutuyorum