- 43,782
- 47,637
- 113
Bütün maçları yazmışsın suatimCok mac var boyle bisey denedik gelirse konudan 4 kisiye ulasirim
Ekli dosyayı görüntüle 714632Ekli dosyayı görüntüle 714633
Bütün maçları yazmışsın suatimCok mac var boyle bisey denedik gelirse konudan 4 kisiye ulasirim
Iyi hatirlattin tum maclara 1.10 1.20 oran xlarge falan muhabbeti yapilir ha buna puhahhaBütün maçları yazmışsın suatim
Bol şanslarCok mac var boyle bisey denedik gelirse konudan 4 kisiye ulasirim
Dk 5 2-0 oldu maç 🤣🤣Aston 0 0 a baglamasa iyi hadi bol sans
Rogers : sen rahat ol kardeş ben 2dk 2 tane sapladımAston 0 0 a baglamasa iyi hadi bol sans
Nesine yorumcusu yorumuydu puahahaRogers : sen rahat ol kardeş ben 2dk 2 tane sapladım
Aga benim diger maclarda oyle gol korner 0 0 bitebilirDk 5 2-0 oldu maç 🤣🤣
Hahaha adam harbi naptı öyle adam golü attı topu santra ya götürdü santradan topu aldılar adam gne aynı şekil attı golüNesine yorumcusu yorumuydu puahaha
Yanlis maci demisim sporting maci 0 0 a baglanmis gecmis olaRogers : sen rahat ol kardeş ben 2dk 2 tane sapladım
Gyökeres yok oldunu bilmiyormuydun sabah söylendi la o değilde sence psv - lverpool dep kazanır alsan iyi değilmiydiYanlis maci demisim sporting maci 0 0 a baglanmis gecmis ola
Yok be ev kazanir bence dep yedek hepGyökeres yok oldunu bilmiyormuydun sabah söylendi la o değilde sence psv - lverpool dep kazanır alsan iyi değilmiydi
Lizbon yedi la liverpool bilerek yedek çıkmış ama bence yenilmez psv berbat bu ara ligi bile verebilirYok be ev kazanir bence dep yedek hep
Bosver onu biz bolognaya bakak 2 golle biterLizbon yedi la liverpool bilerek yedek çıkmış ama bence yenilmez psv berbat bu ara ligi bile verebilir
Lizbon banko 1 tane çakarBosver onu biz bolognaya bakak 2 golle biter
Bunlar formsuz la galiba gyokereste yok dep 3lerLizbon banko 1 tane çakar
Tmm aldin kesin puahhaLiverpool p6