- 18,074
- 8,974
- 113
Psg para dağıttı ak yokluğun gözüne sıçayımMallık bende zagrebin net kazanması lazım iy zagreb gol atar almaya yemedi parayı zor bulduk diye zagreb de erkenden atmış şimdi gördüm
Psg para dağıttı ak yokluğun gözüne sıçayımMallık bende zagrebin net kazanması lazım iy zagreb gol atar almaya yemedi parayı zor bulduk diye zagreb de erkenden atmış şimdi gördüm
Tamam dayı girona ömründe 4 korner atmamış zatenFefkaledenin fefkinde çok sayma
3.5 oAston 2-1 won
Oha be 0-3 müş onuda alırdım ben para olsa dep 2.5 üst giderdiPsg para dağıttı ak yokluğun gözüne sıçayım
He gene won ztn önden yazdık
Tmm efkalede hic mesaj yazma sen akTamam dayı girona ömründe 4 korner atmamış zaten
girona 2 korner penaltı arsenal tatlımTmm efkalede hic mesaj yazma sen ak
Kanka sonradan konusmak kolay deseydin alirdik barca yerine puahahhajaPsg para dağıttı ak yokluğun gözüne sıçayım
%10 da benim suvat %00.1 yeter değil mi tatlımBu geldik akıyor kazancin %89.9 benim
Normal alırı 2.50 falandi laOha be 0-3 müş onuda alırdım ben para olsa dep 2.5 üst giderdi
Ha şoyle helal puahahgirona 2 korner penaltı arsenal tatlım
Gol oldu şimdi 2 tane daha korner atmasında göreyim sahaya atlarımHa şoyle helal puahah
Eyalete demiştim la puhaha ben daha banko olsun dedimKanka sonradan konusmak kolay deseydin alirdik barca yerine puahahhaja