- 15,042
- 6,327
- 113
Bol şanslar dostum
Yok dedik ya o transfer olcsk heralde yoksa bu maça almaması aptallık potanın dibindelerBunlar formsuz la galiba gyokereste yok dep 3ler
Psv kazanır aldık suvatım göte girdiTmm aldin kesin puahha
pen vergsıni alalım joePsv kazanır aldık suvatım göte girdi
Arsenal ondeydi la 1 0 girona onde korner icin iyi olmadiPsv kazanır aldık suvatım göte girdi
Ya bu eşşek oğlu eşşek psv ne salak aptal bi takım ya depte 3 tane as var herkes yedek aptallar potanın dibinde penatıyla geriye düşüyorpen vergsıni alalım joe
psv cok kotu yaaa keske oynamasaydınYa bu eşşek oğlu eşşek psv ne salak aptal bi takım ya depte 3 tane as var herkes yedek aptallar potanın dibinde penatıyla geriye düşüyor
Liverde mac kaybetmemis puan hatta kazanma aliskanligi falan ama hersey olabilirYa bu eşşek oğlu eşşek psv ne salak aptal bi takım ya depte 3 tane as var herkes yedek aptallar potanın dibinde penatıyla geriye düşüyor
Onlar yenemez demedi demeCity şaşırtmıyor korner 2
Barça real city milleti öptü yine bu akşamOnlar yenemez demedi deme
Hadi yap şovunuSelamlar korner saymaya geldim
Mallık bende zagrebin net kazanması lazım iy zagreb gol atar almaya yemedi parayı zor bulduk diye zagreb de erkenden atmış şimdi gördümLiverde mac kaybetmemis puan hatta kazanma aliskanligi falan ama hersey olabilir
psv cok kotu yaaa keske oynamasaydın
Gol galiba iptal degillseMallık bende zagrebin net kazanması lazım iy zagreb gol atar almaya yemedi parayı zor bulduk diye zagreb de erkenden atmış şimdi gördüm