- 6,020
- 4,003
- 113
Oyüzden çekim bekliyorYapı kredi var bakiye fakat giremiyom hesaba
Oyüzden çekim bekliyorYapı kredi var bakiye fakat giremiyom hesaba
El vermen ile cektiklerim kralÇekim gelsin fix at beğenenler pay et
Odul miktarini kriptoma da cekebiliriz olnazaa acele etmesin herkes yatsin yarin atarizYapı kredi var bakiye fakat giremiyom hesaba
zararın neydi dost bakalım bir şeyler yapalımTop Nora deneme var
Kanka öyle olunca dağıtım yapan kişi nedense hep şeytana uyuyorOdul miktarini kriptoma da cekebiliriz olnazaa acele etmesin herkes yatsin yarin atariz
Ben onlardan degilim ekmegimle oynamam sigara parasi bana yeter gfffKanka öyle olunca dağıtım yapan kişi nedense hep şeytana uyuyor
İstemez bro kafama yatmadı 😁 abuk zubuk isler oluyor bana uymaz.bidahada bu arkadaşın konusuna ugramam.ama iyi niyetlidir orası net.sansi bol olsun cumletten iyi sabahlar ben ekmek alıp kahvaltımı edem@Hayat1kumar niye beğeni atmazsin .açlıktan mi dsdddd
5 k ana parazararın neydi dost bakalım bir şeyler yapalım
slotları açıksa onlar yiyeceğine ben yiyeyim .d5 k ana para
30 dk sürer o son zaman çylemiş ben bıraktım orayı
300 tl ile sipin giriyorum verdiği para 4 k pgsoftslotları açıksa onlar yiyeceğine ben yiyeyim .d
Vbetin slotlari harbi kotu ama parasi bol olan atsin oraya kaybettsin300 tl ile sipin giriyorum verdiği para 4 k pgsoft
yarın bi bakalım dost denemesinden güzel bir şey alırsam kâra geçemeden zarara sokarız300 tl ile sipin giriyorum verdiği para 4 k pgsoft
Slotu iyi olan hiçbir yer yok be kardeşim bu kafaları bırakınVbetin slotlari harbi kotu ama parasi bol olan atsin oraya kaybettsin
.top olan sitelerin slotları gayet iyi hem de dolarSlotu iyi olan hiçbir yer yok be kardeşim bu kafaları bırakın
Ya yok reyis oyle deme ya ben 3 4 sene araliksiz full vbette oynadim slotta sıfır kazanc su 1.5 senedir falan rotabet betcio piabella geziyorum arada bir iki veriyor vbet cok cok berbatSlotu iyi olan hiçbir yer yok be kardeşim bu kafaları bırakın
Yarak iyi kardeşim iyi 100 bin 200 binle defalarca oynadık 20k ödeme alamıyorsun sen 2k atıp 5k çekmekten bahsediyorsan bilemem ama genel olarak hayatını dikerler her yerde para mara cıkmıyor havuzdan 700 800 den bonusa giriyorsun 20 dolardan 25 dolardan 200 dolar veriyo bi sürü saglayıcıda oynadım benim kadar eminim cubiter oynamıştır bu forumda baska da 2 kişi yoktur.top olan sitelerin slotları gayet iyi