- 18,848
- 10,991
- 113
Sen kişileri karıştırıyorsun280 cikar diye sonradan gelio dalga gecip begeni atmisti bende kil olmustum ona
Sen kişileri karıştırıyorsun280 cikar diye sonradan gelio dalga gecip begeni atmisti bende kil olmustum ona
Dogru iyice karistirdik onuSen kişileri karıştırıyorsun
Verir gelince280 cikar diye sonradan gelio dalga gecip begeni atmisti bende kil olmustum ona
AynenSen dm acip iban birakmiyon bizde sayduik 3 payfix 4 iban tamam deyip kaydettik sonra is isten gevince bana da atilacakmiydi diyon gff
Adam ilk sayfaya herkesten once payfix borakmis sonraki sayfaya iban biz 20 dk sonra saydik tamam benle birlikte 8 hesap nerden bilek adam kere yazmis sen ise oylece masumca bekledigini neyse payfix sahiibnde 300 um kalmisti ama cevap vermiyor umarim uyumadi tekrar 😁
La bi sakin başta payfix sandım payfixu yazdım ibanmis sonra IBAN bıraktım adimiz rolandiriciya çıkmis iki dk da amw 2018 den beridir forumdayim kimin parasını yemişim ayıptır ağaAdam ilk sayfaya herkesten once payfix borakmis sonraki sayfaya iban biz 20 dk sonra saydik tamam benle birlikte 8 hesap nerden bilek adam kere yazmis sen ise oylece masumca bekledigini neyse payfix sahiibnde 300 um kalmisti ama cevap vermiyor umarim uyumadi tekrar 😁
Tmm efkalada yazacak sana teslim et ona ben dedim hem iban olur hem papara hem payco hem mefete hem payfix hangisi kolaysa atin dedim hem payfix hem iban atin demedim 😁La bi sakin başta payfix sandım payfixu yazdım ibanmis sonra IBAN bıraktım adimiz rolandiriciya çıkmis iki dk da amw 2018 den beridir forumdayim kimin parasını yemişim ayıptır ağa
Efkaladeye atPayfix bırak atayım geri
Iyi forumlar kusura bakma tanimiyom seni ondan stres yaptimAttım arkadasa iyi forumlar.
Paralar yenildi sigarakar alindi borc odendi ohooo gunaydinSorun nedir beyler paramız kimde
Biz hep geç kalıyoruz da sroun değil ya cesari sevmemde parasını almam sizee afiyet oslunParalar yenildi sigarakar alindi borc odendi ohooo gunaydin
Ne borcu ödedin la 250₺ ileParalar yenildi sigarakar alindi borc odendi ohooo gunaydin
Yahu onceki rollerden bahsediyom ayrica bana 400 den fazla kaldi ayrica gerci ordan 200 tl eme cokuluyor 2 gundur arkadsaa borcluyum diye kisaca surekki 100 200 borc odeyip sigara aliyoz siradaki 300 gb internet alacam benim hayatim bwrbat dost karistirma yaramı kaşima her gun 100 200 e muhtacim depremzedeyim sonra sirtim agriyor artik agir islerdede calisamiyom hayatimiz kaymis oyle yasamaya calisiyozNe borcu ödedin la 250₺ ile