Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cesar _ Kasa 4K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,696
79,441
113
Burda kime para gecerse gecsin herkes kaybeder hikaye o ben oynamam falan bunlar zırva para algın eline gecen paraya göre değişir 5000 çeker 500 atarsın 50k çeker 1k atamazsın kimseye zehirleniyorsun büyük oynayınca bilmeyen sallar kendinde oldumu eminim cogu kaybolur haberin bile olmaz bu işler böyle

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,696
79,441
113
Ortaya karışık oynuyoruz eniste 10 15 lira farm deniyorum bu aralar gates 1000 de bakalim bir gun denk gelecek kolay kolay satin,alimi yapmıyorum.
Bak Bugün suatin konuda rol acacam dedim ya burada geldi.
Al bizde de bu var bi boka yaramıyor ama

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,856
8,557
113
Toplu para gecmedi biriktirip biriktirip 100k attım hep patladı hep patladı yok hiç bir şekilde para cıkmıyor binbir oyun denedim olmadık saglayıcılar yemin olsun 200 dolar 200 dolar alıyorsun 2 dolar 0.75 cent böyle tasak gibi ödeme yapıyolar 2000 dolar yok oluyo yarım saatte
Eskiden öyle değildi enişte,,bu adiler deneme bonuslarini ve özel gün bütun etkinliklerini bu tür oyunlara yükledikleri için ,,ayar üstüne ayar cekiliyor artikk...sen daha iyi bilirsin watsaptan günün kazanan oyunu diye yazılan hikayeler,hapyhours günleri falan filan uzayıp gidiyor,,YouTube deki reklam ozentileride cabası...,netent starsburg oyunu reeel Rus oyunları vardı unutuldu gitti..eskiden böyle değildi kısacası..tam bir tuzak bu slot..

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,856
8,557
113
Burda kime para gecerse gecsin herkes kaybeder hikaye o ben oynamam falan bunlar zırva para algın eline gecen paraya göre değişir 5000 çeker 500 atarsın 50k çeker 1k atamazsın kimseye zehirleniyorsun büyük oynayınca bilmeyen sallar kendinde oldumu eminim cogu kaybolur haberin bile olmaz bu işler böyle
Nokta...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,696
79,441
113
Eskiden öyle değildi enişte,,bu adiler deneme bonuslarini ve özel gün bütun etkinliklerini bu tür oyunlara yükledikleri için ,,ayar üstüne ayar cekiliyor artikk...sen daha iyi bilirsin watsaptan günün kazanan oyunu diye yazılan hikayeler,hapyhours günleri falan filan uzayıp gidiyor,,YouTube deki reklam ozentileride cabası...,netent starsburg oyunu reeel Rus oyunları vardı unutuldu gitti..eskiden böyle değildi kısacası..tam bir tuzak bu slot..
Dayı korkunc para kazanıyorlar her türlü hileyi yapıyolar anlamadan

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,696
79,441
113
Ben bu 2 3 haftadir gatese sardim normalde bonanzadan şaşmam bakalim verecek mi dede
Zor alırsın ben bunun xmasına geçtim bin pişman oldum hiç ödemedi daha 1 aydır onu kovalıyoruz hep bende öyle abi bi oyuna takarım hep onu oynarım para çoksa her oyunu denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...