Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cesar _ Kasa 4K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,516
2,887
113
Sen dm acip iban birakmiyon bizde sayduik 3 payfix 4 iban tamam deyip kaydettik sonra is isten gevince bana da atilacakmiydi diyon gff

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,097
1,470
113
Adam ilk sayfaya herkesten once payfix borakmis sonraki sayfaya iban biz 20 dk sonra saydik tamam benle birlikte 8 hesap nerden bilek adam kere yazmis sen ise oylece masumca bekledigini neyse payfix sahiibnde 300 um kalmisti ama cevap vermiyor umarim uyumadi tekrar 😁
La bi sakin başta payfix sandım payfixu yazdım ibanmis sonra IBAN bıraktım adimiz rolandiriciya çıkmis iki dk da amw 2018 den beridir forumdayim kimin parasını yemişim ayıptır ağa

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,516
2,887
113
La bi sakin başta payfix sandım payfixu yazdım ibanmis sonra IBAN bıraktım adimiz rolandiriciya çıkmis iki dk da amw 2018 den beridir forumdayim kimin parasını yemişim ayıptır ağa
Tmm efkalada yazacak sana teslim et ona ben dedim hem iban olur hem papara hem payco hem mefete hem payfix hangisi kolaysa atin dedim hem payfix hem iban atin demedim 😁

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,516
2,887
113
Ne borcu ödedin la 250₺ ile
Yahu onceki rollerden bahsediyom ayrica bana 400 den fazla kaldi ayrica gerci ordan 200 tl eme cokuluyor 2 gundur arkadsaa borcluyum diye kisaca surekki 100 200 borc odeyip sigara aliyoz siradaki 300 gb internet alacam benim hayatim bwrbat dost karistirma yaramı kaşima her gun 100 200 e muhtacim depremzedeyim sonra sirtim agriyor artik agir islerdede calisamiyom hayatimiz kaymis oyle yasamaya calisiyoz

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,516
2,887
113
Ben siteye 100 u korkarak atiyom artik bazen hic atmiyom cebe 400 de girse hesapla artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...