- 20,577
- 4,702
- 113
HastayımŞaşırdık ilk defa geç kaldın ahahah yemek mi yiyordun yoksa shsh
HastayımŞaşırdık ilk defa geç kaldın ahahah yemek mi yiyordun yoksa shsh
Geçmiş olsun salgın muHastayım
Ben tansiyon hastasıyımGeçmiş olsun salgın mu
Geçmiş olsun stres en büyük düşmanınBen tansiyon hastasıyım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun stres en büyük düşmanın
Arespet var ilk yatırımı özelBeyler yatırı bonus lazım varrmı bildiğiniz piabellada gıbı
Güvenmiyorum bunlara 9 k gitti noradaArespet var ilk yatırımı özel
Vallahi Başka da yok BildiğinGüvenmiyorum bunlara 9 k gitti norada
Helal eniste kitabin ortssindan konusmussun yine ne oldu kazandik miBaska forumun adamları parası biterse gelir dikkat edin onlara sadece para için foruma ugrar
Sen nick mi değiştin dost o kadar mesaj ben seni tanımıyorum
Kazandık bitti bileHelal eniste kitabin ortssindan konusmussun yine ne oldu kazandik mi
Sen uyumadın mıKazandık bitti bile
Muro helal sana yemissin parayi ava cikmissin bile puhshsKazandık bitti bile
Parasızlıktan nasıl uyuyayımSen uyumadın mı
Ne yapalımMuro helal sana yemissin parayi ava cikmissin bile puhshs
Allah belasını versin sana dün diyordum ya hani üç buçuk üstü olur Meksika Ulan 4,5 yazıyordum yemin ediyorum 4.75 oranı vardı 1100 lira para veriyordu ulan korktum Dedim 3,5 yazayım 3,5 yazdım geldi 520 gitti Onu da 4.30 olunca maç 5.30'a girdim 500'ü sıfırladık böyle bir şey yok arkadaş ya 4,5'u yazsam 1.200 lira para cepteydi yaSen uyumadın mı
Ev kazandı mıAllah belasını versin sana dün diyordum ya hani üç buçuk üstü olur Meksika Ulan 4,5 yazıyordum yemin ediyorum 4.75 oranı vardı 1100 lira para veriyordu ulan korktum Dedim 3,5 yazayım 3,5 yazdım geldi 520 gitti Onu da 4.30 olunca maç 5.30'a girdim 500'ü sıfırladık böyle bir şey yok arkadaş ya 4,5'u yazsam 1.200 lira para cepteydi ya
Deplasman aldı 3-2 Ulan yemin ediyorum üstüne tıkladım 4.75 binin üstünde para veriyordu bana dedim üç buçuk yazayım gelirse 4,5 yazarım 3,5 geldi ya 1.60 oran veriyordu 4,5'una girmedim 2 olsun dedim öyle gireyim 1000 lira düz alayım O anda gol geldi anasını satayım 3 2 oldu delirdim Bütün parayı 5,5 üstüne bastımEv kazandı mı
Hay senin şansına yaDeplasman aldı 3-2 Ulan yemin ediyorum üstüne tıkladım 4.75 binin üstünde para veriyordu bana dedim üç buçuk yazayım gelirse 4,5 yazarım 3,5 geldi ya 1.60 oran veriyordu 4,5'una girmedim 2 olsun dedim öyle gireyim 1000 lira düz alayım O anda gol geldi anasını satayım 3 2 oldu delirdim Bütün parayı 5,5 üstüne bastım
Ya bir kere Kafamdaki olmuyor ya sinirle girdiğim zaman Bitiriyor beniHay senin şansına ya