- 2,693
- 1,659
- 113
Betsatta 4005₺ var çekemedim dünden beri aw 😂
Bastim 970 gelirse atarım roll parasiWofoo Tai Po Bu maç üç buçuk üstü olacak Şu an 1.60 falan oran veriyor biraz yükselsin öyle gir yani 1.90.2'lere geldi mi gir ama ufak bir şey bas
Belli zaten murodan bahsederken tipstermis gibi davranıyor adam son dort aydır 100 TL koyamadı cebine bir tane kod cekemedi 100 TL yi 101 yapamadı hayatında hiçbir başarılı rolü yok forumun rolünde bile ikinci adıma geçemedi ne bekliyoruz bu adamdanGece roll patlayacak sıra bi uyuyorum dedi sonra tam giderken gol geldi hala uyanık şokunda 😂
Her şey gönlümüzce olsunBastim 970 gelirse atarım roll parasi
Uykular haram olduGece roll patlayacak sıra bi uyuyorum dedi sonra tam giderken gol geldi hala uyanık şokunda 😂
Ben günlük 500 TL alıyorum götürüp bir yere veriyorum kazanıyorum O yüzden sıfırdan başladığım için yeniden sıfırdan başlıyorumBelli zaten murodan bahsederken tipstermis gibi davranıyor adam son dort aydır 100 TL koyamadı cebine bir tane kod cekemedi 100 TL yi 101 yapamadı hayatında hiçbir başarılı rolü yok forumun rolünde bile ikinci adıma geçemedi ne bekliyoruz bu adamdan
Sebeb ?Betsatta 4005₺ var çekemedim dünden beri aw 😂
Benim gibi tripsler bulabilir misinBelli zaten murodan bahsederken tipstermis gibi davranıyor adam son dort aydır 100 TL koyamadı cebine bir tane kod cekemedi 100 TL yi 101 yapamadı hayatında hiçbir başarılı rolü yok forumun rolünde bile ikinci adıma geçemedi ne bekliyoruz bu adamdan
Her şey gönlümüzce olsun
İşte sorun tamda orada eline geçeni birbyere veriyorsun a. Sitesi b sitesi ne fark eder dostBen günlük 500 TL alıyorum götürüp bir yere veriyorum kazanıyorum O yüzden sıfırdan başladığım için yeniden sıfırdan başlıyorum
Mümkün değilBenim gibi tripsler bulabilir misin
Amin 😂Bol bol şansımız olsun
Hakkı 2 2Bol şans dostum
1-3 olurHakkı 2 2