- 35,328
- 15,645
- 113
Şimdi de gel akşama kadar kovala burada bizim yemek çıksınHay senin şansına ya
Şimdi de gel akşama kadar kovala burada bizim yemek çıksınHay senin şansına ya
Sen ev 3-1 alır dedin diye eve kazanır dedim dep 5 dk da 2 tane sapladıDeplasman aldı 3-2 Ulan yemin ediyorum üstüne tıkladım 4.75 binin üstünde para veriyordu bana dedim üç buçuk yazayım gelirse 4,5 yazarım 3,5 geldi ya 1.60 oran veriyordu 4,5'una girmedim 2 olsun dedim öyle gireyim 1000 lira düz alayım O anda gol geldi anasını satayım 3 2 oldu delirdim Bütün parayı 5,5 üstüne bastım
Yok Apo arkadaş bir olur dedi Ben de 3 1 kafamdan geçiyor dedim ama 3,5 üstü Yani ev alacak diye net konuşmadım üç buçuk üstü diye 3-1 geçer dedim yaniSen ev 3-1 alır dedin diye eve kazanır dedim dep 5 dk da 2 tane sapladı
Ben 3-1 görünce ev geldi aklıma direkt apoya uy duysak zaten gitmiştir tam ben oynadım penaltı oldu 😂Yok Apo arkadaş bir olur dedi Ben de 3 1 kafamdan geçiyor dedim ama 3,5 üstü Yani ev alacak diye net konuşmadım üç buçuk üstü diye 3-1 geçer dedim yani
Vallahi inanmazsın 4,5 üstü 4.75 veriyordu üstüne tıkladım binin üstünde para veriyordu sonra dedim üç buçuk alayım dedim 3,5 olduktan sonra 4.30'a alırım 526 lira geldi lan 4.5'una gireyim dedim bir 60 veriyor dedim 2 olsun öyle gireyim bin düz alayım Hani bin Ondan sonra 3 2 oldu deli oldum Bütün parayı beş buçuk üstüne bastımBen 3-1 görünce ev geldi aklıma direkt apoya uy duysak zaten gitmiştir tam ben oynadım penaltı oldu 😂
Aynen zaten 3 gol 10 dk da olduVallahi inanmazsın 4,5 üstü 4.75 veriyordu üstüne tıkladım binin üstünde para veriyordu sonra dedim üç buçuk alayım dedim 3,5 olduktan sonra 4.30'a alırım 526 lira geldi lan 4.5'una gireyim dedim bir 60 veriyor dedim 2 olsun öyle gireyim bin düz alayım Hani bin Ondan sonra 3 2 oldu deli oldum Bütün parayı beş buçuk üstüne bastım
Ama benim dediğim hep geliyor değil mi çoğuAynen zaten 3 gol 10 dk da oldu
Ver maç basayım muroAma benim dediğim hep geliyor değil mi çoğu
Veriyorum Kral adamsın dur bakayım güzel bir maç yakalayayımVer maç basayım muro
Sen maç verme dost sabah sabah moralimiz bozulmasınVeriyorum Kral adamsın dur bakayım güzel bir maç yakalayayım
Muro verecekse valizi hazırla paralar geliyorVer maç basayım muro
250 yi gönder bana hayatını kurtarayımVeriyorum Kral adamsın dur bakayım güzel bir maç yakalayayım
Muro yağlar geçerSen maç verme dost sabah sabah moralimiz bozulmasın
En son ne zaman uyudun apo senMuro verecekse valizi hazırla paralar geliyor
Aynen dünden beri öyleAma benim dediğim hep geliyor değil mi çoğu
Wofoo Tai Po Bu maç üç buçuk üstü olacak Şu an 1.60 falan oran veriyor biraz yükselsin öyle gir yani 1.90.2'lere geldi mi gir ama ufak bir şey basVer maç basayım muro
Ee o zaman zenginsin yolla bakalım 100 TLAynen dünden beri öyle
Hahhaha hiç uyumadım çocukların antrenmanı varEn son ne zaman uyudun apo sen
Gece roll patlayacak sıra bi uyuyorum dedi sonra tam giderken gol geldi hala uyanık şokunda 😂En son ne zaman uyudun apo sen
O üst demiş brn taraf almışım 😂Ee o zaman zenginsin yolla bakalım 100 TL