- 35,305
- 15,642
- 113
Sizin arada kazanıyorsunuz ben onu da yapamıyorum10 gün berbat geçti benim için artık buralardayız elimizden geldiğince
Sizin arada kazanıyorsunuz ben onu da yapamıyorum10 gün berbat geçti benim için artık buralardayız elimizden geldiğince
İşte maç budurYokohama excellans basket maçı japonya ikinci çeyrek 39.5 üst
Sağol dost sen nasılsınnHoşgeldin
Yetişirse sağlam maç sanki ama sans artıkİşte maç budur
Sen kazanıyorsun da yetinmiyorsun. Olaydı mama işini çözerdik 😁Sizin arada kazanıyorsunuz ben onu da yapamıyorum
Basket hızlı bitiyor iyidir iyiİşte maç budur
Hadi inşallahYetişirse sağlam maç sanki ama sans artık
Biz aynı herkes gibi aybaşını bekliyoruz vurgun için bakalım pusudayız dostum buralardayız bu araSağol dost sen nasılsınn
Beşiktaş candır murocan rol paramız çıktıHadi inşallah
Kumar böyle dostum ama sana küçük bir önerim var burdaki dostlarını iyi seç10 gün berbat geçti benim için artık buralardayız elimizden geldiğince
Kanka dost dost diye nice nicesine sarıldık 🤣Kumar böyle dostum ama sana küçük bir önerim var burdaki dostlarını iyi seç
Wasilden uzak dur mesela Kayserili buKumar böyle dostum ama sana küçük bir önerim var burdaki dostlarını iyi seç
Onu zor zamanda anlarsın kötü günün en iyi yanıda odurKumar böyle dostum ama sana küçük bir önerim var burdaki dostlarını iyi seç
La bende şşşşWasilden uzak dur mesela Kayserili bu
Tek mesajımda bankadan bildirim geliyor sağolsunWasilden uzak dur mesela Kayserili bu
Kayserililer öyledirTek mesajımda bankadan bildirim geliyor sağolsun
Hahaha bende olduğu zaman 1 mesajı olan adama dahi atıyorum sana dm yi atsam nutkun tutulurWasilden uzak dur mesela Kayserili bu
O zaman ben onu dost listesinden çıkarayım bize karşı Kayserili gibi davranıyorTek mesajımda bankadan bildirim geliyor sağolsun
Geldi miBeşiktaş candır murocan rol paramız çıktı
Dost hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz zaten. Bilen biliyor durumları ayağa kalkınca ayar vereceğizKayserililer öyledir