- 35,308
- 15,642
- 113
O değil adam bizim için kupon yaptı mahçup olduk adama yaÖyle ya bazen bilgi yeterli olmuyor ters gittimi gidiyor
O değil adam bizim için kupon yaptı mahçup olduk adama yaÖyle ya bazen bilgi yeterli olmuyor ters gittimi gidiyor
Şu kongroyal Betin TG botu linkini nereden buluruz ya 10 spin alıp cevirsek sigara paramız çıkar belki ?Düşünmen yeter süresi yoksa maaşta çekerim 5inde yatıyor silinirse de nasip
Sen kendine yan la o zengin adam çoktan çıkarmıştır bu kayibin acısını başka kuponda ona mı takildin sendeO değil adam bizim için kupon yaptı mahçup olduk adama ya
Vallahi inşallah çıkarmıştır yemin ediyorum kendimi çok mahcup hissediyorum İnşallah acısını çıkarmıştır Biz zaten Temelli ölmüşüzSen kendine yan la o zengin adam çoktan çıkarmıştır bu kayibin acısını başka kuponda ona mı takildin sende
Kod işi murodan sorulur hiç anlamamŞu kongroyal Betin TG botu linkini nereden buluruz ya 10 spin alıp cevirsek sigara paramız çıkar belki ?
Çıkarmıştır dost son parasını getirip senin emellerine alet edecek değildir herhalde en azından öyle tahmin ediyorumVallahi inşallah çıkarmıştır yemin ediyorum kendimi çok mahcup hissediyorum İnşallah acısını çıkarmıştır Biz zaten Temelli ölmüşüz
2 katıni geri aldım endenozyadanVallahi inşallah çıkarmıştır yemin ediyorum kendimi çok mahcup hissediyorum İnşallah acısını çıkarmıştır Biz zaten Temelli ölmüşüz
Şimdi kafam rahatladı adamsın var ya yemin ediyorum sana mahsup düştüm diye acayip hissettim kendimi yemin ediyorum Çok sevindim2 katıni geri aldım endenozyadan
Büyük lafı dinlemedin dost sen daha maçı seçmeden ben yattı dedim konu seninle bilgiyle alakalı değil bahtsız BedevisinBıttı 3,5 olacak maç 2,5 yaptılar Bir sürü kişiyi yatırdılar şu an
970 küsarattı zaten dostum inşallah çıkmışyırÇıkarmıştır dost son parasını getirip senin emellerine alet edecek değildir herhalde en azından öyle tahmin ediyorum
Sorun değil dostum ver bı daha basalimŞimdi kafam rahatladı adamsın var ya yemin ediyorum sana mahsup düştüm diye acayip hissettim kendimi yemin ediyorum Çok sevindim
Sen zaten mahcup ol la buradan kendine niye pay çıkarıyorsun kiŞimdi kafam rahatladı adamsın var ya yemin ediyorum sana mahsup düştüm diye acayip hissettim kendimi yemin ediyorum Çok sevindim
Ya verdin mi yatıyor yaSorun değil dostum ver bı daha basalim
Senin için #care @BeşiktaşŞimdi kafam rahatladı adamsın var ya yemin ediyorum sana mahsup düştüm diye acayip hissettim kendimi yemin ediyorum Çok sevindim
Sonuçta muronun maçı yatmasa adam sinirlenip 2 katını çıkaramazdı bir nevi muronun da etkisi varSen zaten mahcup ol la buradan kendine niye pay çıkarıyorsun ki
AdammmSorun değil dostum ver bı daha basalim
La dur dost iki dakika moruyo depresyona sokalim diyoruzSonuçta muronun maçı yatmasa adam sinirlenip 2 katını çıkaramazdı bir nevi muronun da etkisi var
Var mı macinSen kendine yan la o zengin adam çoktan çıkarmıştır bu kayibin acısını başka kuponda ona mı takildin sende