- 35,305
- 15,642
- 113
adama maç ver gelsinLa dur dost iki dakika moruyo depresyona sokalim diyoruz
adama maç ver gelsinLa dur dost iki dakika moruyo depresyona sokalim diyoruz
Parası olmayan adamı depresyona sokmayalım dostım 😂La dur dost iki dakika moruyo depresyona sokalim diyoruz
Avustralya kadınlar iy 2.5 üst 😀Var mı macin
Maç çok burda 😂Var mı macin
Yokbe dost bu ara hangi lider takıma maç alsam küme düşüyor bas tacisin birde senin yükünü sirtlamayalimVar mı macin
Sen işe başlamışsın ben çok sevindimYokbe dost bu ara hangi lider takıma maç alsam küme düşüyor bas tacisin birde senin yükünü sirtlamayalim
Kadınlardan çok yattım dostum isterse 10.5 üst olsun yine oynamaAvustralya kadınlar iy 2.5 üst 😀
Sorun değil dost gelirse ekime gelmezse sikimizde ver senYokbe dost bu ara hangi lider takıma maç alsam küme düşüyor bas tacisin birde senin yükünü sirtlamayalim
Kadınlar ezeli düşman desene dostKadınlardan çok yattım dostum isterse 10.5 üst olsun yine oynama
Hahahahha maalesef abi@tekalali6767 hoşgeldin dost nasılsın toparlayanildin mi durumları tahsilat işlerini ?
Eyvallah abi çok şükür ya hamd olsun başladık yoluda yariladik bir de maaşı alirsak aklimdasin dost sen sanada zor zamaninda destek olamadıkSen işe başlamışsın ben çok sevindim
Kadınların ne b** yediği belli değil kiKadınlardan çok yattım dostum isterse 10.5 üst olsun yine oynama
Öyle hoştır@wasil gülme la zaten çayı kurutup icirmeyi öğrettin AMK nefes alamıyoruz üç gündür
Bir kayboluyorsun bir buradasın sen nerelerdesinKadınlar ezeli düşman desene dost
Böyle şeyler düşünme abi. Bizde tek yiyen tek ölür toparlarsam yine beraber yeriz elbetbEyvallah abi çok şükür ya hamd olsun başladık yoluda yariladik bir de maaşı alirsak aklimdasin dost sen sanada zor zamaninda destek olamadık
10 gün berbat geçti benim için artık buralardayız elimizden geldiğinceBir kayboluyorsun bir buradasın sen nerelerdesin
Yokohama excellans basket maçı japonya ikinci çeyrek 39.5 üstSorun değil dost gelirse ekime gelmezse sikimizde ver sen
Hoşgeldin10 gün berbat geçti benim için artık buralardayız elimizden geldiğince