100 k77.000 şuan kaç olması gerek çekim için
100 k77.000 şuan kaç olması gerek çekim için
Hayırlısı olsun çektim bir kere yapacak bir şey yokAga Binance TR veya Btctürk gibi kripto hesaplarına çekmeyin. Sorguya çağrıyolar sonra. Binance global gibi sitelerde üyelik açıp hesap onaylatın oraya çekin. Ama ilk hesap onayından sonra 24-48 saat arası çekim vs yapamıyorsun öyle bir sıkıntısı var.
Ekran resmi atıyorum@Burkyy34 ne kadar çektin kanka
Reis çekim gelirse direk çekemiyormuyum kyc mi yapmam lazım binance tr hesabımaAga Binance TR veya Btctürk gibi kripto hesaplarına çekmeyin. Sorguya çağrıyolar sonra. Binance global gibi sitelerde üyelik açıp hesap onaylatın oraya çekin. Ama ilk hesap onayından sonra 24-48 saat arası çekim vs yapamıyorsun öyle bir sıkıntısı var.
Reis kyc onayı mı yapmam lazım çekmek için binance tr denEkran resmi atıyorum
Saat kaçta verdinEkran resmi atıyorum
4 saat geçti onay yokEkran resmi atıyorum
İptal ettiğin ve onaylanan iki miktar arasında ufacık bir fark var. Çekimi max vermediğin içinmi onaylandı acaba ?Ekran resmi atıyorum
Banka hesabına şöyle yapcaksin sana token olarak ekliyor ordan al sat işlemi yapıp TL bölümünden çekim yapcaksin@Burkyy34 100 k demi dost bu 50 doları nasıl atcaz banka hesaba
Kaç saatte geldiUnutmustum Bana gelmis 2 hesapta konuyu açan dan Allah razı olsun
Banka hesabına şöyle yapcaksin sana token olarak ekliyor ordan al sat işlemi yapıp TL bölümünden çekim yapcaksin
Hayır ben etiket kodu meme kodunu yazmamisim ondan iptal oldu fiyatların değişmesi de borsa bir anlık düşüp yükseliyor yaİptal ettiğin ve onaylanan iki miktar arasında ufacık bir fark var. Çekimi max vermediğin içinmi onaylandı acaba ?
bitheroda ne diye aratıyoruz usta hesabım var onaylı100000 olması lazım
15 dkönce gelmiş 3 4 saat oldu herhalde iptal edip tekrar vermiştim 1 saat önce amaKaç saatte geldi
15 dk olmadi çekimi verdim 5 dk sonra attılarSaat kaçta verdin
Anladım sağol dostum.Hayır ben etiket kodu meme kodunu yazmamisim ondan iptal oldu fiyatların değişmesi de borsa bir anlık düşüp yükseliyor ya