- 197
- 71
- 28
tebrıkler usta bitherodan ne dıye aratıyoruz bulamadım ama bı el atta cekım vereyım15 dk olmadi çekimi verdim 5 dk sonra attılar
tebrıkler usta bitherodan ne dıye aratıyoruz bulamadım ama bı el atta cekım vereyım15 dk olmadi çekimi verdim 5 dk sonra attılar
Bir senle bana gelmedi herhalde.Saatler oldu gelmedi çekim 5 saat
aşama aşama yazıyorumbitheroda ne diye aratıyoruz usta hesabım var onaylı
Bithero değil bitlo yanlis yazmisim onu kusura bakmayınbitheroda ne diye aratıyoruz usta hesabım var onaylı
Benimde var nasıl yapcazbitheroda ne diye aratıyoruz usta hesabım var onaylı
Yazarsın tarif ederiz dostum paraya gerek yok.Yarın bana çekim için yardımcı olana 5 k hediyem olsun ben anlamıyorum çünkü kripto falan
Bitlo yanlis yazmisim ağa bu uygulamayı indirtebrıkler usta bitherodan ne dıye aratıyoruz bulamadım ama bı el atta cekım vereyım
Ben iptal edip 4 saat önce verdim bir daha iptal etmedim bin binnce TR mi vsrdin15 dkönce gelmiş 3 4 saat oldu herhalde iptal edip tekrar vermiştim 1 saat önce ama
AynenBir senle bana gelmedi herhalde.
Tebrikler geldiWilsterman 3.5 üst girdim gelirse çekim yaparız
Kyc yapmış mıydın reis binance daSonra bu para al sat yaptım TL ye çevirdim ordan banka hesabına
Doğru işte. 1900 lira yapıyor. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.Hesaba böyle geldi para
Eyvallah dostumTebrikler geldi
KYC siz çekim yok hocam binance'daKyc yapmış mıydın reis binance da
Saol kardasim baya uğraştırdı ins sizde çekersinizDoğru işte. 1900 lira yapıyor. Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
O zaman kyc yapayım ben şimdidenKYC siz çekim yok hocam binance'da
yap hocam onaylanır ama ordan bankana çekimi yarın gece bu saatlerde yaparsın bişi olmazO zaman kyc yapayım ben şimdiden