Kapat sayfayı telegram sayfasında çekimi onayla confirm e tiklayacaksinEkli dosyayı görüntüle 685215Mrb ben çekim talebi verdim ama e posta onayı bekleniyor diyor sizde de oldumu
Ben tekrar verdim gelmedi kimine hemen gelmiyor böyle bir gerçekte varİptal et tekrar ver 5 10 dk da çeken var seninki bug a girmiş resmen
Boşver yatin uyuyun gidip NBA şike ligine oynayip ksybedeceksiniz uykunuz kaçacak sonraBen tekrar verdim gelmedi kimine hemen gelmiyor böyle bir gerçekte var
Benim neden gelmedi hayret ya iptal edip tekrar verdim yine gelmediBoşver yatin uyuyun gidip NBA şike ligine oynayip ksybedeceksiniz uykunuz kaçacak sonra
Bence yat uyu napican bu saatte Guatemala ligine mi basacanBenim neden gelmedi hayret ya iptal edip tekrar verdim yine gelmedi
Oynamıcam tabikiBence yat uyu napican bu saatte Guatemala ligine mi basacan
Eyvallah kardeşimBence yat uyu napican bu saatte Guatemala ligine mi basacan
Dostum serefin yoksa sözünü vermeArkadaşlar 1000 tl cekicem papara açmam gerek numara için yardımcı olabilir misiniz 600 bana 400 numara için yardımcı olacak arkadaşaEkli dosyayı görüntüle 685232
Evet ödendi demek kralBu ödendi demek mi oluyor gelen bir şey yok hesaba agda doğru
Gelen birvley yok kcex çektim ben neden gelmedi acabaEvet ödendi demek kral
Güvenme kimseye bunlar kaliteli öcuuuEvet insan güvenmek istiyor dostum maksat iş görmek ama durum ortada
Doğru soyluyosun aslında görüp görmemezlikten gelmek lazım iis görülsün dedim dost yazdıklarını göruyon ne diyim 🙂Güvenme kimseye bunlar kaliteli öcuuu