Binance dogs hesabına çek çekmeden önce belge doğrula sitedeBenim 110 oldu şimdi ne yapmam gerekiyor acaba
Nasıl yani belge ne belgesiBinance dogs hesabına çek çekmeden önce belge doğrula sitede
Meme numarası var dogs adresinde adresi yapistirinca altına meme numarasını yaz yoksa onu yazmassan çektiğin coinler kaybolurBinance dogs hesabına çek çekmeden önce belge doğrula sitede
Kimlik onaylar eskinden ödüyordu şimdi kimlik onayı istiyormuş öyle soyluyorlardiNasıl yani belge ne belgesi
Güncel link atabilir misinBugün ikinci kez 15 dolar çektim burdan. Yalnız sınırsız çekim için öncedeen 10 dolar yatırım gerekiyormuş 3 doları katlamak çok zor diye düşündüm big bass bonanza Christmas oyunun ödeyeceği tuttu 470 dolar ödedi ve ben sadece 15 dolar çektim... Vallahi içim yandı ya
Dediklerini yapamıyorum kiMeme numarası var dogs adresinde adresi yapistirinca altına meme numarasını yaz yoksa onu yazmassan çektiğin coinler kaybolur
İlk 3 dolar hemen ekleniyormu yoksa 24 saat sonramıBugün ikinci kez 15 dolar çektim burdan. Yalnız sınırsız çekim için öncedeen 10 dolar yatırım gerekiyormuş 3 doları katlamak çok zor diye düşündüm big bass bonanza Christmas oyunun ödeyeceği tuttu 470 dolar ödedi ve ben sadece 15 dolar çektim... Vallahi içim yandı ya
Kardeşim üyelik yokmuş benim buraya deneme kod falan varmıBugün ikinci kez 15 dolar çektim burdan. Yalnız sınırsız çekim için öncedeen 10 dolar yatırım gerekiyormuş 3 doları katlamak çok zor diye düşündüm big bass bonanza Christmas oyunun ödeyeceği tuttu 470 dolar ödedi ve ben sadece 15 dolar çektim... Vallahi içim yandı ya
45-46 dolar 100bin dogs yapio.40 dolar oldu şuan ne olmuştur peki
telegrama çekim diyor canlı destek45-46 dolar 100bin dogs yapio.
Bana 7 saate falan gelmişti en son kardeş akşam 10 30 da vermiştim sabah 5 te gelmistiDogs adresine çekim yaptım binance ye ne zaman gelir bilen var mı
Ordan banka hesabına çekebildin mi pekiBana 7 saate falan gelmişti en son kardeş akşam 10 30 da vermiştim sabah 5 te gelmisti