Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Çok Acı Bir Durum Allah Rahmet Eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,875
6,860
113
benim görevli olduğum hastaneden 1 kadın 1 erkek arkadaşımda bu yangında vefaat etti

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Sen gayet net anladın. Akşam akşam senin kafanın karışık olduğu şu dönemde felsefe yapamayacağım. İtfaiyeyi demi bakanlık gönderiyor.

Attığın postun içerisinde bu ülkeden bir ok olmaz ibareleri kullanıyorsun. Bunlar toplumun sinir uçlarına basan kelimeler.
Sonra benim postumu alıntılayıp , verdiğim cevap üzerinden hazımsızlık yapıp , aklın sıra ezmeye çalışıyorsun.

Bu ülkeden bir ok olmayacağını düşünen defolsun gitsin kardeşim. A parti gider, B parti gelir. Lakin bu ülke kolay kazanılmadı.

Kimse ne bu ülkeyi, ne bu ülkeye ait hiçbir zerreyi kötüleyemez.
Tamam dostum senin gibi kalın kafalılarla tartışarak kendimi sinir etmek istemiyorum. Sen haklısın. Suçlu Tanju Özcan.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Dayı bu kitle kafa robot olmuş anlatamazsin. Hipnoz olmuş o kitle.
Hiçbir partiyi tutmadan adama durumu izah ediyorum. Burası milli park statüsünde olduğu için sorumluluk belediyede değil, Kültür ve Turizm bakanlığında diyorum. Adam hala diretiyor. Hakikaten pes. Bunlarla tartışan sinir küpü olur

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Tamam dostum senin gibi kalın kafalılarla tartışarak kendimi sinir etmek istemiyorum. Sen haklısın. Suçlu Tanju Özcan.
Ben suçlu aramıyorum. Neticelenmemiş bir hadise yüzünden , direkt insanları veya belirli makamları suçlayanlar üzerinden Kinayeli bir cevap verdim. Oltaya sen düştün.

Bu kalın kafa senin için üzüldüğü anlar oldu. Umarım şu asosyallikten çıkar , biraz nefes alırsın. İyi forumlar.

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,602
714
113
Gelmis direk tanju baskana sallıyor sonra siyaset ile alakası yok diyor

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Ben suçlu aramıyorum. Neticelenmemiş bir hadise yüzünden , direkt insanları veya belirli makamları suçlayanlar üzerinden Kinayeli bir cevap verdim. Oltaya sen düştün.

Bu kalın kafa senin için üzüldüğü anlar oldu. Umarım şu asosyallikten çıkar , biraz nefes alırsın. İyi forumlar.
Bence bir ıq testine girmelisin. Algılama kapasiten baya bi düşük çünkü. Kinaye olduğunu anladım o yüzden sorumluluğun belediyede değil, bakanlıkta olduğunu söyledim zaten. MİLLİ PARK STATÜSÜNDE çünkü burası

Şimdi kavrayabildin mi. Büyük yazınca belki kavrarsın artık

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,890
859
113
Milletin canı gitmiş siz kumar sitesinde siyaset derdindesiniz. Madem çok ileri görüşlüsünüz ülkenin refahını artıracaksınız girin meclise bonus neden kovalıyorsunuz.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Bugüne kadar ne ölümler oldu 1 tanesi istifa etmedi fitratlarinda yok adamların hepsi aynı pok olan halka oluyor
Çıldırırsın gerçekten bunlarla tartışırken birader. Milli park statüsündeki yerlerde sorumluluk belediyelerde değil, kültür bakanlığının yetkisindedir diyorum hala demogoji yapıyor. Bu tipleri kim yetiştiriyor böyle. Bunlar neyle besleniyor, ne içiyor, hangi havayı soluyor da beyinlerinin suyu bu kadar çekilmiş arkadaş

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,229
1,465
113
Niye istifa etsin ki bakan .... Alt üstü 66 kişi ölmüş !!!!! Ne var yani her gün 100 lerce kişi ölüyor burada toplu ölmüşler takdiri ilahi niye istifa etsin 66 kişinin ölmesi istifa mıdır yani yazık ediyorsunuz bakana . Herkes geçmiş olsun diyip çiçek göndermeli bakana .... Negatif yazarsanız sorumluları değil yazı yazanı bulurlar böyle bir yönetim biçimi var

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,972
1,173
113
Babu sikilmis suclu araniyor.
Otel yanar yollarda kar varmis itfaiye gidememismis
Tren kaza yapar suc zeminin olur
Yagmur yagar sel olur suc allahin olur
Hicbir sike hicbir sekilde onlem alinmazken denetim denen mekanizma sifirken olaylar olduktan sonra hemen formaliteden bir suclu arama ardindan olayin ortbas edilmesi daha sonra kalinan yerden devam

zuha97068

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
99
18
Çıldırırsın gerçekten bunlarla tartışırken birader. Milli park statüsündeki yerlerde sorumluluk belediyelerde değil, kültür bakanlığının yetkisindedir diyorum hala demogoji yapıyor. Bu tipleri kim yetiştiriyor böyle. Bunlar neyle besleniyor, ne içiyor, hangi havayı soluyor da beyinlerinin suyu bu kadar çekilmiş arkadaş
Sen kendini boşuna yoruyorsun kral. Adam burda deneme bonusu kovalıyor ona rağmen ekonominin kötü olduğunu kabullenemiyor. Ne dersin ki böylelerine

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Milletin canı gitmiş siz kumar sitesinde siyaset derdindesiniz. Madem çok ileri görüşlüsünüz ülkenin refahını artıracaksınız girin meclise bonus neden kovalıyorsunuz.
Siyaseti 1 Hilal rumuzlu kullanıcı yapıyor dostum kinayeli şekilde Tanju Özcan'a selam olsun demekle. Adama durumu izah ediyorum tarafsız bir şekilde hala demogoji yapıyor. Yorum sizin

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,504
3,315
113
Bırak kral anlatamazsın gözlerine görse kulaklariyla da duysalar inandıramazsın ölenler rahmet eylesin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Bırak kral anlatamazsın gözlerine görse kulaklariyla da duysalar inandıramazsın ölenler rahmet eylesin
Ama kimin yetkisinde olup olmadığını izah edince de gene hala diretmeleri, laf cambazlığı yapmaları da insanı ayar ediyor. Salak olsa anlar

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63
Bence bir ıq testine girmelisin. Algılama kapasiten baya bi düşük çünkü. Kinaye olduğunu anladım o yüzden sorumluluğun belediyede değil, bakanlıkta olduğunu söyledim zaten. MİLLİ PARK STATÜSÜNDE çünkü burası

Şimdi kavrayabildin mi. Büyük yazınca belki kavrarsın artık
Bence senin algılamanda ciddi problemler var. Bende büyük yazayım belki anlarsın.
HENÜZ NETİCE İTİBARİYLE SEBEBİ BELLİ OLMAYAN BİR YANGIN üzerinden kimse veya herhangi bir kurum hedef gösterilemez.

Neticesi belli olduktan sonra , sonrası tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...