- 4,875
- 6,860
- 113
benim görevli olduğum hastaneden 1 kadın 1 erkek arkadaşımda bu yangında vefaat etti
Tamam dostum senin gibi kalın kafalılarla tartışarak kendimi sinir etmek istemiyorum. Sen haklısın. Suçlu Tanju Özcan.Sen gayet net anladın. Akşam akşam senin kafanın karışık olduğu şu dönemde felsefe yapamayacağım. İtfaiyeyi demi bakanlık gönderiyor.
Attığın postun içerisinde bu ülkeden bir ok olmaz ibareleri kullanıyorsun. Bunlar toplumun sinir uçlarına basan kelimeler.
Sonra benim postumu alıntılayıp , verdiğim cevap üzerinden hazımsızlık yapıp , aklın sıra ezmeye çalışıyorsun.
Bu ülkeden bir ok olmayacağını düşünen defolsun gitsin kardeşim. A parti gider, B parti gelir. Lakin bu ülke kolay kazanılmadı.
Kimse ne bu ülkeyi, ne bu ülkeye ait hiçbir zerreyi kötüleyemez.
Yazıklar olsun bu çalışma ve turizm bakanına hiç mi denetlemediniz yıllarca nasıl ruhsat verdiniz yangın merdivensiz bir otele.Bu kaçıncı ölümlerHerseyde hukumet i suclamayi bırakın Allah rahmet eylesin
Hiçbir partiyi tutmadan adama durumu izah ediyorum. Burası milli park statüsünde olduğu için sorumluluk belediyede değil, Kültür ve Turizm bakanlığında diyorum. Adam hala diretiyor. Hakikaten pes. Bunlarla tartışan sinir küpü olurDayı bu kitle kafa robot olmuş anlatamazsin. Hipnoz olmuş o kitle.
Ben suçlu aramıyorum. Neticelenmemiş bir hadise yüzünden , direkt insanları veya belirli makamları suçlayanlar üzerinden Kinayeli bir cevap verdim. Oltaya sen düştün.Tamam dostum senin gibi kalın kafalılarla tartışarak kendimi sinir etmek istemiyorum. Sen haklısın. Suçlu Tanju Özcan.
Bence bir ıq testine girmelisin. Algılama kapasiten baya bi düşük çünkü. Kinaye olduğunu anladım o yüzden sorumluluğun belediyede değil, bakanlıkta olduğunu söyledim zaten. MİLLİ PARK STATÜSÜNDE çünkü burasıBen suçlu aramıyorum. Neticelenmemiş bir hadise yüzünden , direkt insanları veya belirli makamları suçlayanlar üzerinden Kinayeli bir cevap verdim. Oltaya sen düştün.
Bu kalın kafa senin için üzüldüğü anlar oldu. Umarım şu asosyallikten çıkar , biraz nefes alırsın. İyi forumlar.
Ümit Özdağ tutuklandı Catli reis düşüncen nedirDaha net olarak neyden çıktığının raporu tutulmamış , kimin ipe dizileceği belli değil.
Bugüne kadar ne ölümler oldu 1 tanesi istifa etmedi fitratlarinda yok adamların hepsi aynı pok olan halka oluyorTamam dostum senin gibi kalın kafalılarla tartışarak kendimi sinir etmek istemiyorum. Sen haklısın. Suçlu Tanju Özcan.
Dayı katille is birligi yapiyorlar artık .ulkenin iyiligini coktan unuttular. Daha nasıl başta kalabiliriz oldu mesele. Napacaklarini sasirdilarÜmit Özdağ tutuklandı Catli reis düşüncen nedir
Çıldırırsın gerçekten bunlarla tartışırken birader. Milli park statüsündeki yerlerde sorumluluk belediyelerde değil, kültür bakanlığının yetkisindedir diyorum hala demogoji yapıyor. Bu tipleri kim yetiştiriyor böyle. Bunlar neyle besleniyor, ne içiyor, hangi havayı soluyor da beyinlerinin suyu bu kadar çekilmiş arkadaşBugüne kadar ne ölümler oldu 1 tanesi istifa etmedi fitratlarinda yok adamların hepsi aynı pok olan halka oluyor
Sen kendini boşuna yoruyorsun kral. Adam burda deneme bonusu kovalıyor ona rağmen ekonominin kötü olduğunu kabullenemiyor. Ne dersin ki böylelerineÇıldırırsın gerçekten bunlarla tartışırken birader. Milli park statüsündeki yerlerde sorumluluk belediyelerde değil, kültür bakanlığının yetkisindedir diyorum hala demogoji yapıyor. Bu tipleri kim yetiştiriyor böyle. Bunlar neyle besleniyor, ne içiyor, hangi havayı soluyor da beyinlerinin suyu bu kadar çekilmiş arkadaş
Siyaseti 1 Hilal rumuzlu kullanıcı yapıyor dostum kinayeli şekilde Tanju Özcan'a selam olsun demekle. Adama durumu izah ediyorum tarafsız bir şekilde hala demogoji yapıyor. Yorum sizinMilletin canı gitmiş siz kumar sitesinde siyaset derdindesiniz. Madem çok ileri görüşlüsünüz ülkenin refahını artıracaksınız girin meclise bonus neden kovalıyorsunuz.
Bırak kral anlatamazsın gözlerine görse kulaklariyla da duysalar inandıramazsın ölenler rahmet eylesinÇıldırırsın gerçekten bunlarla tartışırken birader. Milli park statüsündeki yerlerde sorumluluk belediyelerde değil, kültür bakanlığının yetkisindedir diyorum hala demogoji yapıyor. Bu tipleri kim yetiştiriyor böyle. Bunlar neyle besleniyor, ne içiyor, hangi havayı soluyor da beyinlerinin suyu bu kadar çekilmiş arkadaş
Ama kimin yetkisinde olup olmadığını izah edince de gene hala diretmeleri, laf cambazlığı yapmaları da insanı ayar ediyor. Salak olsa anlarBırak kral anlatamazsın gözlerine görse kulaklariyla da duysalar inandıramazsın ölenler rahmet eylesin
Bence senin algılamanda ciddi problemler var. Bende büyük yazayım belki anlarsın.Bence bir ıq testine girmelisin. Algılama kapasiten baya bi düşük çünkü. Kinaye olduğunu anladım o yüzden sorumluluğun belediyede değil, bakanlıkta olduğunu söyledim zaten. MİLLİ PARK STATÜSÜNDE çünkü burası
Şimdi kavrayabildin mi. Büyük yazınca belki kavrarsın artık