Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Çok Acı Bir Durum Allah Rahmet Eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
550
218
43
Bu yönetimle bu milletin canı daha çok yanar. Bazı aklı evveller bunun sadece otel motel olayı olduğunu sanıyor ama daha bugün ümit özdağ tutuklandı ama öcalan p*çinin çıkması için elinden geleni yapıyolar. Bunların tarafından olmak için utanma arlanmanın olmaması lazım ki öyle gözlerin kapalı savunasın.

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
3,988
113
Günlük otel ücreti 37 bin tl diyor lar 😨😨 doğrumu Allah rahmet eylesin

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
3,988
113
Doğru dost ben boluda oturuyorum yılbaşında geceliği 1 milyon tlye tutulmuştu ve odalar doluydu bu otelin geceliği 30 bin tl bu otelin
Kardeşim sen hiç otelde kaldınmı peki 37 bin TL günlük verdinmi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,223
1,931
113
Burda B partisi olsaydı bunlar olmazdı demeye getirmeye yok kardeş 50 yıllık otel 50 tane her kesimden hükumet gördü , 50 yıllık otel bugün patladı işte, sorunlar en başında silsilesi gibi günümüze geliyor ve sonraki nesle de bu kafa ile gittiğimiz sürece yansayacak 50 yıl önce de eleştiriler olmuş, hata yapanlar tutuklanmış vs gene aynısı oluyor sonuç; hoppa yarın başka bir yerde başka bir şey oluyor . Eğitim ve zihniyet değişmeli
İlgili mevzuatın ne olduğunu, kimlerin yetkisi denetimi dahilinde olduğunu 40 sefer belirttim burada. Bu yüzden siyaset yapmıyorum dedim. Mevzuat ne diyorsa onu söylüyorum. Tanju Özcan babamın oğlu değil fakat burası milli park statüsünde olduğu için Bolu belediyesinin yetki sınırlarında değil, kültür ve turizm bakanlığının yetki ve sorumluluğunda. İnsanları taşlarken de biraz ön araştırma yapmak gerekiyor bence

Esas bu bilgiyi öğrendikten sonra hala sorumlu belediye diye direten tipler siyasetin kralını yapıyorlar

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
3,988
113
Doğru dost ben boluda oturuyorum yılbaşında geceliği 1 milyon tlye tutulmuştu ve odalar doluydu bu otelin geceliği 30 bin tl bu otelin
OHAL'de orada hep iş insanları var fakir o fiyatı veremez bence Allah rahmet e

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
3,988
113
37 bin TL günlük vaybe benim patron da gidiyor du oraya arada hiçde sevmem kendisini hak yiyor benim patron

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
3,988
113
İlgili mevzuatın ne olduğunu, kimlerin yetkisi denetimi dahilinde olduğunu 40 sefer belirttim burada. Bu yüzden siyaset yapmıyorum dedim. Mevzuat ne diyorsa onu söylüyorum. Tanju Özcan babamın oğlu değil fakat burası milli park statüsünde olduğu için Bolu belediyesinin yetki sınırlarında değil, kültür ve turizm bakanlığının yetki ve sorumluluğunda. İnsanları taşlarken de biraz ön araştırma yapmak gerekiyor bence

Esas bu bilgiyi öğrendikten sonra hala sorumlu belediye diye direten tipler siyasetin kralını yapıyorlar
Makarnacı lar çok aldırma karalama politikası

manofmatch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
429
105
43
Devleti aşırı Türk düşmanı Ermenilere falan yönettirsek yangın tüpü bile olmayan otele lisans vermez o kadar da değil lan derlerdi.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,223
1,931
113
Makarnacı lar çok aldırma karalama politikası
Sorun değil. Yani burada birileri suçlu ve suçlunun kültür ve turizm bakanlığı olduğu da zaten mevzuatta belli. Hatta belediyenin buraya ruhsat verme yetkisi dahi yok. O bile ilgili bakanlığın yetkisinde. Çünkü burası milli park statüsünde bir bölge ve belediyenin yetkileri ilgili mevzuat gereğince sınırlandırılmış durumda zaten

Buradaki tek suçlu kültür ve turizm bakanlığı

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,223
1,931
113
Günlük otel ücreti 37 bin tl diyor lar 😨😨 doğrumu Allah rahmet eylesin
En ucuz oda gecelik 16 bin tl den başlıyor. Kahvaltı da dahil değil. O kadar para alınca bir de üstüne kahvaltıdan bile geçirme derdinde bir işletme

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,164
27,404
113
2 güne gündem değişir unutulur
Neler neler unutuldu bu ülkede
Allah rahmet eylesin

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,848
485
83

Herhangi bir isim kullanmadım ben , kimlerin yetkisinde olduğunu belirtmissin ben onunla ilgili de birsey demedim yazdığımı iyi okursan anlayacaksın, yoksa sorumlusu bulunur ceza verilir şimdi bütün mesele çözülmüş mu oldu ? Onceden de böyle yapılıyordu ama günümüzde halen böyle sorunlar devam ediyor demek ki senin dediğin şeylerin Bi faydası olmuyor, 99 depreminde müteahhitler mühendisler tutuklandı maras depreminde gene binalar yıkıldı demek ki ülke olarak bir ders almıyoruz, senin gibi sadece sorumlularla iş cozulecekse , bu ülke de gene biseyler olur bu böyle gelir gider , her gelen yönetimi suçlayıp kendini hakliyor ben yönetim suçsuz demiyorum ha ama suçlama ile karşı tarafı mağlup ettiğini düşünüp yarın sorumluluk aldığında sende aynı duruma düşeceksen ne anlamı var ? Olan gene halka olacak

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,223
1,931
113
Burda B partisi olsaydı bunlar olmazdı demeye getirmeye yok kardeş 50 yıllık otel 50 tane her kesimden hükumet gördü , 50 yıllık otel bugün patladı işte, sorunlar en başında silsilesi gibi günümüze geliyor ve sonraki nesle de bu kafa ile gittiğimiz sürece yansayacak 50 yıl önce de eleştiriler olmuş, hata yapanlar tutuklanmış vs gene aynısı oluyor sonuç; hoppa yarın başka bir yerde başka bir şey oluyor . Eğitim ve zihniyet değişmeli
Okuduğumu anlayabiliyorum dostum. Beni siyaset yapmakla, taraf tutmakla itham ettin. Ben de siyaset yapmadığımı, ilgili mevzuat gereği sorumlunun ve suçlunun hangi kurum olduğunu belirtmenin siyaset yapmak demek olmadığını belirttim. Kimin zoruna gider kimin gitmez o beni ilgilendirmiyor

Buradaki yetki ve sorumluluk kültür ve turizm bakanlığının

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
581
343
63

İnternet iki araştırma yapıp , papağan gibi mevzuat mevzuat diye ağladın.

İlgili otele 'yangın yeterlilik ' belgesini Bolu Belediyesi'nin verdiği ortaya çıktı.
Hani sana dün demiştim ya , itfaiyeyidemi bakanlık gönderiyor diye.

Google'dan mevzuat araştırırken, itfaiye müdürlüklerinin nereye bağlı olduğuna bak. Ona bakarken belki Bolu'da ki itfaiye müdürlüğünde ki şahsın Tanju ile akrabalığını da görürsün.

Tanju' nun neyi gölgelemeye çalıştığına da muvafık olursun.

Şimdi sadede gelelim. Amacımız siyaset değil. Dünde söylediğim gibi neticelenmemiş hadise üzerinden kurumlara şahıslara yüklenmek , niyet okumak ve art niyetliliktir.

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,167
2,688
113
Beyler siyasete gerek yok.
Siyaset üstü bir durum sözkonusu burada.
İnsan Hayatı.
Bilgi kirliliği var. Sorumlu Bolu Belediye Başkanı veya Kültür Turizm Bakanı bu net.
Hangisi sorumlu olursa olsun bedel ödeyecekler mi istifa edecekler mi?
Bizim ülkemizde bu mümkün değil.
Al birini vur ötekine.
Otelin geceliği 22.000-37.000₺ arası devasa bir rakama tekabül ediyormuş. Hizmet önlem 0

Screenshot_2025-01-22-19-53-45-866_com.whatsapp.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...