İlgili mevzuatın ne olduğunu, kimlerin yetkisi denetimi dahilinde olduğunu 40 sefer belirttim burada. Bu yüzden siyaset yapmıyorum dedim. Mevzuat ne diyorsa onu söylüyorum. Tanju Özcan babamın oğlu değil fakat burası milli park statüsünde olduğu için Bolu belediyesinin yetki sınırlarında değil, kültür ve turizm bakanlığının yetki ve sorumluluğunda. İnsanları taşlarken de biraz ön araştırma yapmak gerekiyor bence
Esas bu bilgiyi öğrendikten sonra hala sorumlu belediye diye direten tipler siyasetin kralını yapıyorlar
Herhangi bir isim kullanmadım ben , kimlerin yetkisinde olduğunu belirtmissin ben onunla ilgili de birsey demedim yazdığımı iyi okursan anlayacaksın, yoksa sorumlusu bulunur ceza verilir şimdi bütün mesele çözülmüş mu oldu ? Onceden de böyle yapılıyordu ama günümüzde halen böyle sorunlar devam ediyor demek ki senin dediğin şeylerin Bi faydası olmuyor, 99 depreminde müteahhitler mühendisler tutuklandı maras depreminde gene binalar yıkıldı demek ki ülke olarak bir ders almıyoruz, senin gibi sadece sorumlularla iş cozulecekse , bu ülke de gene biseyler olur bu böyle gelir gider , her gelen yönetimi suçlayıp kendini hakliyor ben yönetim suçsuz demiyorum ha ama suçlama ile karşı tarafı mağlup ettiğini düşünüp yarın sorumluluk aldığında sende aynı duruma düşeceksen ne anlamı var ? Olan gene halka olacak