Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dertliyim Kederliyim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,571
25,178
113
Öyle olur şimdi Sabri yazdimi yok cekiyorlardir
Ben herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı

Novasky

ᴛᴀᴠsɪʏᴇʏᴇ ᴜʏᴀɴʟᴀʀ, ᴛᴀᴠsɪʏᴇʏʟᴇ ʏᴀşᴀʀʟᴀʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,806
47,669
113
Ben herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı
okadar para vurdun birkere novasky al benden bı kasa Tuborg al demedin ulan sully faiz %200 ulan sana puahaj

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,911
13,087
113
Tefeci sıkıntı Allah düşmanımı düşürmesin yaşadım pislikler

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113
Niye dinlemedin dost durumlar iyiyken çok kumara kaptiriyordun dagitimida öyle hara ediyordun yapaacak birşey yok iş nerede ariyon sen
İzmir dost, bi yerden haber bekliyorum şuanda bi bekçilik işi var 26.5 maaş veriyolar güzel olanakları. Ama dedigim gibi kedim rahatsızlandı şuan harbiden çok kötüyüm demin ağladım üzüntüden. Komik gelmesin ama Müge Anlı'ya bile mail attım yardım istedim durumlarım o kdr boktan yani. Hâla tarlada kalıyorum zaten ev mev her bok gitti biliyonuz.. Cepte 1 lira yok , Belediye veterineriyle görüşçem bi şekilde belki orada tedavi ettirebilirm çok kötü bir hastalık böbrekler iflas edip öldürebiliyor öyle bir şey olursa hayatta yaşamak için hiç bir amacım kalmaz benim tek evladım o inanın yaşamayan bilemez kendi evladınızla aynı şey resmen..

Hepte beni buluyor böyle şeyler böyle çaresiz zamanlarda allah kahretsin ne biçim hayat bu ya

Malatyali44

Zübükzade
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,455
7,983
113
Geçmiş olsun.

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,806
47,669
113
İzmir dost, bi yerden haber bekliyorum şuanda bi bekçilik işi var 26.5 maaş veriyolar güzel olanakları. Ama dedigim gibi kedim rahatsızlandı şuan harbiden çok kötüyüm demin ağladım üzüntüden. Komik gelmesin ama Müge Anlı'ya bile mail attım yardım istedim durumlarım o kdr boktan yani. Hâla tarlada kalıyorum zaten ev mev her bok gitti biliyonuz.. Cepte 1 lira yok , Belediye veterineriyle görüşçem bi şekilde belki orada tedavi ettirebilirm çok kötü bir hastalık böbrekler iflas edip öldürebiliyor öyle bir şey olursa hayatta yaşamak için hiç bir amacım kalmaz benim tek evladım o inanın yaşamayan bilemez kendi evladınızla aynı şey resmen..

Hepte beni buluyor böyle şeyler böyle çaresiz zamanlarda allah kahretsin ne biçim hayat bu ya
Çözülür bursa tarafinda olsaydin yardimci olurduk İzmirli yokmu laaa Sabriye yardım etsin koca forumda

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,806
47,669
113
Senle hasımdık o ara senin yüzünden olduğu için faiz%99
Bı biz paraliyamadik seni sully bizim kötü olduğumuz adamlar hep para vuruyor zaten ibinelik bizde var zaten 😂

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,571
25,178
113
Bı biz paraliyamadik seni sully bizim kötü olduğumuz adamlar hep para vuruyor zaten ibinelik bizde var zaten 😂
Seninde benim gibi özün sözün bir dümenin yok baktın para koydum hemen yaz ama borç veririm ahshajdhah faizsiiz

SabriBey

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
7,711
113