Ben herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadıÖyle olur şimdi Sabri yazdimi yok cekiyorlardir
Yok bende forumdaki durumdan bahsettim zten maalesef böyle bir dahaki dagıtımda üşenöeden yazıcam vereceğim 3-5 kişiyi vefa semt adı olmuş forumdaYeni öğrenmedim dost forum ortamında dile getirmek istedim. Yoksa çok aldık verdik.
okadar para vurdun birkere novasky al benden bı kasa Tuborg al demedin ulan sully faiz %200 ulan sana puahajBen herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı
Tefeci sıkıntı Allah düşmanımı düşürmesin yaşadım pisliklerBen herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı
İzmir dost, bi yerden haber bekliyorum şuanda bi bekçilik işi var 26.5 maaş veriyolar güzel olanakları. Ama dedigim gibi kedim rahatsızlandı şuan harbiden çok kötüyüm demin ağladım üzüntüden. Komik gelmesin ama Müge Anlı'ya bile mail attım yardım istedim durumlarım o kdr boktan yani. Hâla tarlada kalıyorum zaten ev mev her bok gitti biliyonuz.. Cepte 1 lira yok , Belediye veterineriyle görüşçem bi şekilde belki orada tedavi ettirebilirm çok kötü bir hastalık böbrekler iflas edip öldürebiliyor öyle bir şey olursa hayatta yaşamak için hiç bir amacım kalmaz benim tek evladım o inanın yaşamayan bilemez kendi evladınızla aynı şey resmen..Niye dinlemedin dost durumlar iyiyken çok kumara kaptiriyordun dagitimida öyle hara ediyordun yapaacak birşey yok iş nerede ariyon sen
Senle hasımdık o ara senin yüzünden olduğu için faiz%99okadar para vurdun birkere novasky al benden bı kasa Tuborg al demedin ulan sully faiz %200 ulan sana puahaj
Geçmiş olsun.Ben herkese aynı şeyi diyom aga yapmayın etmeyin diyorum tecrübeyle sabit çünkü nisan ayında 200-250 k kazandım forumsa 50 hibe ettim 15 k borç verdim dolandırıldım 3-4 k hibe ettiğim adam geldi bana ben 200 vursam sana 10 k atardım diye trip falan attı kimseden şans parası almıyorum ne alsamda geri veririm hayrına atınca ya yüzüne vururlar yada sen attığında bi daha selam vermezler tefecilere düştük kapımızı çalan olmadı
Çözülür bursa tarafinda olsaydin yardimci olurduk İzmirli yokmu laaa Sabriye yardım etsin koca forumdaİzmir dost, bi yerden haber bekliyorum şuanda bi bekçilik işi var 26.5 maaş veriyolar güzel olanakları. Ama dedigim gibi kedim rahatsızlandı şuan harbiden çok kötüyüm demin ağladım üzüntüden. Komik gelmesin ama Müge Anlı'ya bile mail attım yardım istedim durumlarım o kdr boktan yani. Hâla tarlada kalıyorum zaten ev mev her bok gitti biliyonuz.. Cepte 1 lira yok , Belediye veterineriyle görüşçem bi şekilde belki orada tedavi ettirebilirm çok kötü bir hastalık böbrekler iflas edip öldürebiliyor öyle bir şey olursa hayatta yaşamak için hiç bir amacım kalmaz benim tek evladım o inanın yaşamayan bilemez kendi evladınızla aynı şey resmen..
Hepte beni buluyor böyle şeyler böyle çaresiz zamanlarda allah kahretsin ne biçim hayat bu ya
Sen nerelerdesin laaaa kayisiGeçmiş olsun.
İst olsa ben çözerdim @SabriBeyÇözülür bursa tarafinda olsaydin yardimci olurduk İzmirli yokmu laaa Sabriye yardım etsin koca forumda
Koymuş cocu arazi olduSen nerelerdesin laaaa kayisi
Çözülür bursa tarafinda olsaydin yardimci olurduk İzmirli yokmu laaa Sabriye yardım etsin koca forumda
İst olsa ben çözerdim @SabriBey
Bı biz paraliyamadik seni sully bizim kötü olduğumuz adamlar hep para vuruyor zaten ibinelik bizde var zaten 😂Senle hasımdık o ara senin yüzünden olduğu için faiz%99
Seninde benim gibi özün sözün bir dümenin yok baktın para koydum hemen yaz ama borç veririm ahshajdhah faizsiizBı biz paraliyamadik seni sully bizim kötü olduğumuz adamlar hep para vuruyor zaten ibinelik bizde var zaten 😂
İnzivaya çekildim reis. Arada bakıyorum foruma öyle.Sen nerelerdesin laaaa kayisi
Yaş kaçAllah razı olsun kardeşim düşünmeniz yeter..
Eyvallah kardeşim inşallah.. Ben beterin beteri olmaya razıyım yeterki bişey olmasın evladıma.@SabriBey Allah yardımcın olsun umarım çözülür karamsara bağlama umut yaşatır insanı.
33Yaş kaç