Doktor konuştuGeçmiş olsun sarımsak varsa koy üstüne
Doktor konuştuGeçmiş olsun sarımsak varsa koy üstüne
Aracı kumarda yemiş dostAraç varsa git Bakar
Zeka pırıltısıEn iyisi Ambulans çağır
Ulan metinEn iyisi Ambulans çağır
Çözemez randevu alması lazım yada özele gitmesi lazımLa kardeşim bas git devlet hastanesine acı çekme doktora hocam şura ağrıyor adam orayı uyuşturacak.
Tak ağrı geçici süre kesilecek.
Sende rahat rahat uyayacaksın sabah gidip kökten çözeceksin.
Onu bas bunu bas halter değil amk bu acıyı geçirmez.
La kardeşim bas git devlet hastanesine acı çekme doktora hocam şura ağrıyor adam orayı uyuşturacak.
Tak ağrı geçici süre kesilecek.
Sende rahat rahat uyayacaksın sabah gidip kökten çözeceksin.
Onu bas bunu bas halter değil amk bu acıyı geçirmez.
Sabaha kadar can verir bu adam en son saçlarım terlemekten jöle sürmüş gibi olmuştu.Çözemez randevu alması lazım yada özele gitmesi lazım
Çekilecek acı değil sabaha kadar ne zıplatır adamı var ya şu an düşünmesi bile adamı mahvediyor.Bu saatte ulaşım sorunu var galiba
7 yaşında dişime 8 tane dolgu yaptılar dostSabaha kadar can verir bu adam en son saçlarım terlemekten jöle sürmüş gibi olmuştu.
Sabah doktorla beraber açtık adam diş apseli değil çekilir bu dedi film çektik apse yokmuş gerçekten.
O dişi çekti nasıl uyuduğumu bilmiyorum akşam 8 de kalktım yaşayan bilir.
Çekilecek acı değil sabaha kadar ne zıplatır adamı var ya şu an düşünmesi bile adamı mahvediyor.
yerimde duramiyom kafami duvara vuracam zaten birazdanSabaha kadar can verir bu adam en son saçlarım terlemekten jöle sürmüş gibi olmuştu.
Sabah doktorla beraber açtık adam diş apseli değil çekilir bu dedi film çektik apse yokmuş gerçekten.
O dişi çekti nasıl uyuduğumu bilmiyorum akşam 8 de kalktım yaşayan bilir.
Çekilecek acı değil sabaha kadar ne zıplatır adamı var ya şu an düşünmesi bile adamı mahvediyor.
antibiyotikten başkası para etmezBeyler didim çok kötü ağrıyor ne yapsam geçmedi napabilirim uyutmuyor
Sen harbiden sıkıntılısın git nöbetçi eczaneye elektra 500 al geçer hemenyerimde duramiyom kafami duvara vuracam zaten birazdan
Sakin ol dost bende çok dis acisi çektim zamanında tuzlu suyla gargara yap iki üç azını bezlen falan kapat hava alma geçer hiç birsey kalıcı değildir yarında git goster disini dişçiye bakarlaryerimde duramiyom kafami duvara vuracam zaten birazdan
dost hasteneden agrı kesici yaptır. benim de geçen sene anamı sikti beni meafetti. zeytin cart curt hikaye . öyle bi ağrı yaptıki hem ağrı kesiciyi yedikten sonra uyuya kalmışım kalktıgımda dişlerim döküldü sandım 🤣 o derece ben böyle ağrı görmedim allah yardım etsin. en yakın hasteneye git uyutmaz ne yapsan. ağrı kesiciyi vurdur sabahda arkadasların dediği gibiözele felan ugra büyk ihtimal intihaplanmıştır. yaptırırken de söyle sinirini yaksınlar birdaha acı hissetmessin dişinde dolguda yapsa düşse kanalda bozulsa yakılan sinir öldümü o dişe bişey olmazBeyler didim çok kötü ağrıyor ne yapsam geçmedi napabilirim uyutmuyor
İşte aradığım cvpdişini fırçala
Çok komiksin lafa bak ya anasına onca insanın içinde yakistirdigi şeye bak aq bağımlısı zeka belirtisi olsa yazmazdost hasteneden agrı kesici yaptır. benim de geçen sene anamı sikti beni meafetti. zeytin cart curt hikaye . öyle bi ağrı yaptıki hem ağrı kesiciyi yedikten sonra uyuya kalmışım kalktıgımda dişlerim döküldü sandım 🤣 o derece ben böyle ağrı görmedim allah yardım etsin. en yakın hasteneye git uyutmaz ne yapsan. ağrı kesiciyi vurdur sabahda arkadasların dediği gibiözele felan ugra büyk ihtimal intihaplanmıştır. yaptırırken de söyle sinirini yaksınlar birdaha acı hissetmessin dişinde dolguda yapsa düşse kanalda bozulsa yakılan sinir öldümü o dişe bişey olmaz