- 2,497
- 1,137
- 113
2 tane dişim kırık hiç ağrı çekmiyorum
ama seni çok iyi anlıyorum
sakinleş uyumaya çalış
hiç olmadı hastane yolunu tut
ama seni çok iyi anlıyorum
sakinleş uyumaya çalış
hiç olmadı hastane yolunu tut
hastane acil iğne yaptır tek çözüm bu ağrı kesici kas gevşetici başka hiç bir çözüm yok acil giriş yap 20 dk yeni doğmuş gibi olursun bu kesin çözüm malesefBeyler didim çok kötü ağrıyor ne yapsam geçmedi napabilirim uyutmuyor
Dexday varsa suda eritip ic agriyi keser ama sonra yine gelir o ara uyumaya calis
Apranax hem antibiyotik hem ağrı kesici4 tane apranax içtim fayda etmedi
Sonuç ne oldu kazandık mi ?Chicago gibi bir takımın maçında 45 saniyede 16 sayı çıktı gözler bunu gördü dişin ağrısa ne yazar kalpten gideceğim kardeş
63,5 alt dedik 51 sayi vardı 44 saniye civarı vardı 3 üçlük geldi 15 saniyede, ardından ikilik ve son 8 sn kala 2 atis. Tabii ki ikisini de soktu ve 64te bitti yattık tertemizSonuç ne oldu kazandık mi ?
Geçmiş olsun dostum63,5 alt dedik 51 sayi vardı 44 saniye civarı vardı 3 üçlük geldi 15 saniyede, ardından ikilik ve son 8 sn kala 2 atis. Tabii ki ikisini de soktu ve 64te bitti yattık tertemiz
Dişi Kırmak yerine kerpetenle 1 saniyede asıl çek deseydin daha mantıklıydiDişinin çürük kısmını kır geçer inşallah banada kaç kere oldu bir keresinde ağrı beynine başıma öyle bir vurdu ki sesim çıkana kadar istesiz bir şekilde bağırıp başımı tutup sıktım tırnağımla çürük kısımları oymadan veya kırmadan geçmedi. İlaçlar fayda vermeyince öyle yapıyordum çürük kısmı temizlemedikçe fayda vermiyordu ancak çürüğün bir kımını atınca etki etmeye başlıyordu.
Allaha havale ediyorumBide 1 gün süresi kalmış 500 lira zararla verecem dio. Sorsan acil lazim o yüzden zararına veriom diyecek. Halbuki gidip birinden 400 lira alıp yarın ödeyecem diyerek yarın olunca ftnleri bozup ödeyebilir borç aldığı kişiye ama niyeti çarpmak işte
Kime ediyorsan etAllaha havale ediyorum
Elektra ne laGit elektra al nöbetçi eczaneden bana dua edersin
Kalan yerler işe yarıyor çekmek dişsiz bırakacak bir kaç milim kırık dişin faaliyetine etki etmezDişi Kırmak yerine kerpetenle 1 saniyede asıl çek deseydin daha mantıklıydi
Diş ağrı kesici en kuvvetlisiElektra ne la