Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Diş Ağrısı

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,497
1,137
113
2 tane dişim kırık hiç ağrı çekmiyorum
ama seni çok iyi anlıyorum
sakinleş uyumaya çalış
hiç olmadı hastane yolunu tut

YedkanBirYafes

Perfect Master
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,253
9,756
113
Yarına git randevu al şimdi acile git 2 tane kesici vurdur direk yat yarında randevuna git

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,980
3,972
113
Beyler didim çok kötü ağrıyor ne yapsam geçmedi napabilirim uyutmuyor
hastane acil iğne yaptır tek çözüm bu ağrı kesici kas gevşetici başka hiç bir çözüm yok acil giriş yap 20 dk yeni doğmuş gibi olursun bu kesin çözüm malesef

sello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
636
174
43
Iyi dinle yaşayan biri SARIMSAK AĞRIYAN YERE KAT FAKAT GÖZÜNDEN YAŞ GELIR DAYANA BİLİRSEN SONRA 10 DAKIKA SONRA BAK GÖR

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,949
5,333
113
Chicago gibi bir takımın maçında 45 saniyede 16 sayı çıktı gözler bunu gördü dişin ağrısa ne yazar kalpten gideceğim kardeş

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,607
7,164
113
kullanmadığım ilac kalmamıstı. karanfil yağı yardımcı oldu bana resmen uyuşturmuştu araştır belki yardımcı olur

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
68
28
Dişinin çürük kısmını kır geçer inşallah banada kaç kere oldu bir keresinde ağrı beynine başıma öyle bir vurdu ki sesim çıkana kadar istesiz bir şekilde bağırıp başımı tutup sıktım tırnağımla çürük kısımları oymadan veya kırmadan geçmedi. İlaçlar fayda vermeyince öyle yapıyordum çürük kısmı temizlemedikçe fayda vermiyordu ancak çürüğün bir kımını atınca etki etmeye başlıyordu.

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,648
1,514
113
Offf bu saatler de ne azmıştır şimdi o diş eskiler aklıma geldi bu saatlerde kalkar ağlardım. İstediğin tarifryi uygula o diş yine ağrıyacak git randevu al kanal tedavisi ol yeniden doğmuş gibi hissedeceksin vakit kaybetme hemen sabah git

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,156
11,500
113
Dişinin çürük kısmını kır geçer inşallah banada kaç kere oldu bir keresinde ağrı beynine başıma öyle bir vurdu ki sesim çıkana kadar istesiz bir şekilde bağırıp başımı tutup sıktım tırnağımla çürük kısımları oymadan veya kırmadan geçmedi. İlaçlar fayda vermeyince öyle yapıyordum çürük kısmı temizlemedikçe fayda vermiyordu ancak çürüğün bir kımını atınca etki etmeye başlıyordu.
Dişi Kırmak yerine kerpetenle 1 saniyede asıl çek deseydin daha mantıklıydi

Normender74

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
644
141
43
Bide 1 gün süresi kalmış 500 lira zararla verecem dio. Sorsan acil lazim o yüzden zararına veriom diyecek. Halbuki gidip birinden 400 lira alıp yarın ödeyecem diyerek yarın olunca ftnleri bozup ödeyebilir borç aldığı kişiye ama niyeti çarpmak işte
Allaha havale ediyorum