- 30,507
- 25,130
- 113
Allahım canım ülkem cehaletle mücadele ediyor gör bizi yarabbim
Kardeş sabaha kadar soğuk ter atarsın.yerimde duramiyom kafami duvara vuracam zaten birazdan
Carparlar hiç o işe girmeGeçmiş olsun sirke tuz gargara yap dindirir ağrıyı.
Bu arada acil paraya ihtiyacım var 9 ftn var 1 gün süresi kaldı 980 tlye bozmak için. Yardımcı olur musunuz 400 tl gibi komik bir rakama vericem Ekli dosyayı görüntüle 667785
Vallahi 400 tlye ihtiyacım varCarparlar hiç o işe girme
Sabah hemen doktora git apranax ve antibiyotik ilaç yazacak akşama birşeyin kalmaz iltihabı kuruyunca çekerler direk bir haftayaBeyler didim çok kötü ağrıyor ne yapsam geçmedi napabilirim uyutmuyor
YazVallahi 400 tlye ihtiyacım var
Telegrama gel @zaz40821 carpmam numaranı verirsen bende veririmVallahi 400 tlye ihtiyacım var
Yazamıyorum sen yazarmisin rica etsem
Telegram varmıYazamıyorum sen yazarmisin rica etsem
Dikkat atlamayın hemen!Yazamıyorum sen yazarmisin rica etsem
Ne olduDikkat atlamayın hemen!
Önden istiyor zaten süre bitmeden karşı tarafada atılmıyor aklıyla dolandıracak zeka küpüNe oldu
200 önden istedim 200 hesaptan sonra dedim allahtan kork be kardeşim niye dolandırıcı diyorsunÖnden istiyor zaten süre bitmeden karşı tarafada atılmıyor aklıyla dolandıracak zeka küpü
Telefon numaram yok demek zaten ele veriyor seni kardeş200 önden istedim 200 hesaptan sonra dedim allahtan kork be kardeşim niye dolandırıcı diyorsun
Bana at ftnyi o da 400 lirayı bana atsın sonra 9 ftn + 400 liramı alıp uzayayım200 önden istedim 200 hesaptan sonra dedim allahtan kork be kardeşim niye dolandırıcı diyorsun
Boşver, yüzyüze gelmedigin adamlarla ticaret yapma. 200 atınca ftnleri atıp atmayacağı garanti değil zatenTelefon numaram yok demek zaten ele veriyor seni kardeş
Aynen öyleBoşver, yüzyüze gelmedigin adamlarla ticaret yapma. 200 atınca ftnleri atıp atmayacağı garanti değil zaten
Bide 1 gün süresi kalmış 500 lira zararla verecem dio. Sorsan acil lazim o yüzden zararına veriom diyecek. Halbuki gidip birinden 400 lira alıp yarın ödeyecem diyerek yarın olunca ftnleri bozup ödeyebilir borç aldığı kişiye ama niyeti çarpmak işteAynen öyle