Baksana bizi tokat manyağı yaptılar zaten@Başkan tokatlanacak adam varmı tokatlayim yazismalari okuyunca şevke geldim gece gece
HaykırdımTaninmis uyeyi cikartip yasak iliski meyvesi yazılsın bence
Gönül isterdi ki birileri çekiliş yapsın onu takipleyelim ama buradaki ifşa bekleyişi de hoş oldu açıkçası. Hadi beyler seri dökelim dolandırıcıları piyasaya!..Efsane bir ban listesi bence daha çıkar da çıkar
Z E N C İ L E R İ M İ Çİ N
ZENCİ
Er
Kayıtlı Üye
7 dakika önceYeni
Abi şikayetini gördüm 50 TL Lazım abi öğrenciyim yarından sonraki gün kira verilcek herkese 200 tl düşüyo abi yalvarırım deneme bonusu aldım redwin diye bi siteedn 268 tl var 50 tl yatırım çekmem gerekiyor herşey atarım abi kimlik önlü arkalı resim wp numaramıda veririm yalvarrım yardımcı ol abi yatırdıgımız parayla 300 çekiyomuşuz abi 100 tlsi senin olsun 200 tl sini kira parasını vermeliyim allah rızası için yardımcı ol abi bana çok zor durumdayım
buda benden olsun çekim paylaş yaptım başka bır forumdada bizim zenci her yerde zenci galıba
Laaam kopyala paylaş yapmış bideee
ZENCİ
Er
Kayıtlı Üye
7 dakika önceYeni
Abi şikayetini gördüm 50 TL Lazım abi öğrenciyim yarından sonraki gün kira verilcek herkese 200 tl düşüyo abi yalvarırım deneme bonusu aldım redwin diye bi siteedn 268 tl var 50 tl yatırım çekmem gerekiyor herşey atarım abi kimlik önlü arkalı resim wp numaramıda veririm yalvarrım yardımcı ol abi yatırdıgımız parayla 300 çekiyomuşuz abi 100 tlsi senin olsun 200 tl sini kira parasını vermeliyim allah rızası için yardımcı ol abi bana çok zor durumdayım
buda benden olsun çekim paylaş yaptım başka bır forumdada bizim zenci her yerde zenci galıba
Allah beterinden korusunBaksana bizi tokat manyağı yaptılar zaten
Yok be ciceeem dokunmaz bizeAllah beterinden korusun
mesajı okudum haykırdım yemınle vayy mına koyayaım dedımLaaam kopyala paylaş yapmış bideee
Yok yok bu kalitesiz dolandırıcı yollamayın buna. Emek 0 resmen...Laaam kopyala paylaş yapmış bideee
Dilenmeyide bilmiyorlarAdam herkesten 50 İstemiş 5-10 da değil
Ayda 3k paraya bakAma iyi iş ha günde 2 kişi düşürse 100 tl anasını satim
Büyük katliam ban listesi çıktı resmen @BaşkanMillet işleri iyice ilerlemiş hacılar tehlike
güzel yöntem bizdemi başlasak-Ayda 3k paraya bak
Yok daha neler Allah düşürmesin alnimizin teriyle kazanmayı biliriz çok şükürgüzel yöntem bizdemi başlasak-
20 versene 25 olarak döncemmesajı okudum haykırdım yemınle vayy mına koyayaım dedım