- 2,443
- 729
- 113
Bayadır düşünüyorum ingilterede dilenci olmak kazandırır mı
Fena fenaBayadır düşünüyorum ingilterede dilenci olmak kazandırır mı
Nerden baksan iyi paraFena fena
Erosus gönderir için rahat olsun o konudaErosus bana da yazdı.gönderecem diyor. Bakalım gönderirse gönderdi diye yazarım bu konu açık kalırsa
Eline sağlık güzel yazmissin en güzelini yapıyorsun dürüst kalıyorsunYav ben anlamıyorum ya Bu adama ben yalan söylemedim Korkmaz dan da istedim karadan da bide bu vatandaştan. Sitede sürekli forumlarda gördüğüm adamlar olduğu için . Bu arkadaşa da dedim ki bak ben yatırdım minimum çekim 250y miş ana para çevirirken kasa düştü dedim maç veriyim oyna dedi oynadım 190 oldu kasa . Bi maç daha ver dedim verdi ve 250 olmadı . Kendisine de dedim gece nba yapacağım ya batar ya çıkar dedim tamam dedi. Para battı sıfırladım. Bugün kendisine telefon nunmaramı yazdım bak paran ödenecek ama olmadı dedim. Tokatlamak yazmış ayıptır be yardımlaştık şurda . Yalan söylemedim engellemedim kaçmadım. Az önce sürekli paslaştığım bi arkadaş var o bana ben ona çevrim tamamlayım yarın akşama kadar paran gelir .
Aynen hatta herkeze engel atmış bende dahil durduk yereirfan olayı nedir onu anlamadım, o da mı yapmış yani
Yok artık ya ondan beklemezdim açıkçasıAynen hatta herkeze engel atmış bende dahil durduk yere
Göndermezse büroyu şikayet edelim..Erosus bana da yazdı.gönderecem diyor. Bakalım gönderirse gönderdi diye yazarım bu konu açık kalırsa