- 1,974
- 843
- 113
Neyse ptt atm si yakın deneyeceğim 1 saat sonra. yazarım üstad sonucuBu sorunun cvbi banada lazim 12de cekiliyorsa cok makbule gecer
Neyse ptt atm si yakın deneyeceğim 1 saat sonra. yazarım üstad sonucuBu sorunun cvbi banada lazim 12de cekiliyorsa cok makbule gecer
Bnce tm 12de yatmaz.ben bayafi eskidende benzeri yardim almistim ama o ibana yatiyordu genelde 1 2 araai yatiyordu sadece 1 kere ogleden sonra yatmisti oda gununden once yatmistiNeyse ptt atm si yakın deneyeceğim 1 saat sonra. yazarım üstad sonucu
Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır. Bende böyle diyor varmi basina gelen illa pttye mi gitmek lazimE-devlet ten PTT kartınıza aktarıp gidin çekin PTT ATM den
Ben banka hesabına EFT istedim , yarın yatacak
Bilemiyorum valla , ben de 500 görünüyordu , hesabıma aktar dan EFT istedimHesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır. Bende böyle diyor varmi basina gelen illa pttye mi gitmek lazim
12 gibi aktarım sayfasını açmıştı ama az önce baktım bende de Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır yazdı. galiba karta geçti para o yüzdendir diye umut ediyorumHesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır. Bende böyle diyor varmi basina gelen illa pttye mi gitmek lazim
Gitmedin mi sen ATM ye12 gibi aktarım sayfasını açmıştı ama az önce baktım bende de Hesabınıza aktarabileceğiniz bir kurum ödemesi bulunmamaktadır yazdı. galiba karta geçti para o yüzdendir diye umut ediyorum
Gittim de Atm bozuktu üstad🤬Gitmedin mi sen ATM ye
Ya yakında varda üşeniyorum vallaGittim de Atm bozuktu üstad🤬
sıcak bir yerde yaşamıyorsan gitme değmez bizim bura buz balkona çıktım şimdi içeri zor kaçtım5 dakiaklik yürüme mesafesi
Sabaha kalsın artık bu saatten sonra bosver5 dakiaklik yürüme mesafesi
bunu okurken adanada terlik şort dışarda çekirdek kola yapmamız pekisıcak bir yerde yaşamıyorsan gitme değmez bizim bura buz balkona çıktım şimdi içeri zor kaçtım
afiyet olsun yıllarca mersinde kaldım ben aralık ayında gece terlik kapri giydiğimi bilirim sıcakla aram yok her türlü soğuğu tercih ederimbunu okurken adanada terlik şort dışarda çekirdek kola yapmamız peki
Mesai saatlerindeDostlar 12 den sonra çekilebilir mı bu odeme yoksa mesai saatini beklemek mı gerek?
Aranan cevap bulunduAtm de cekilmiyor denedim. Mesai saatlerinde cekilecek
Sonuç gectimi sabah ami kaldiBilemiyorum valla , ben de 500 görünüyordu , hesabıma aktar dan EFT istedim