- 3,310
- 1,259
- 113
SabahSonuç gectimi sabah ami kaldi
EFT olacakmış , beki fast olur dedim ama , olmadı
SabahSonuç gectimi sabah ami kaldi
Başka nereye yatabilir iban yazdıysan dostum posta güvercininle göndermezler merak etme ibana yatarİban yazmıştım ben inana mı yatacak bilgi verebilir misiniz
Yok ptt de gözükmüyor ama kabul edildi diyor Bişey yok anlamdım daBaşka nereye yatabilir iban yazdıysan dostum posta güvercininle göndermezler merak etme ibana yatar
Kabul edildi ve sen de ptt ödemelerinde gözükmüyor ise hane de yasayan diğer kişilerden birisi adına yatmıştır üstad muhtemelen. Evliysen eşine değilsen anne ya da baba adina olabilirYok ptt de gözükmüyor ama kabul edildi diyor Bişey yok anlamdım da
Tamam teşekkür ettim onlara da bakayımKabul edildi ve sen de ptt ödemelerinde gözükmüyor ise hane de yasayan diğer kişilerden birisi adına yatmıştır üstad muhtemelen. Evliysen eşine değilsen anne ya da baba adina olabilir
Kartı olanlar gitsin çeksin yatmisParayı bankaya aktar dedik IBAN yazdık kurum ödemelerinde ödenecek tutar bulunamadı yazıyor gelen giden yok hesaba sabahmı geçer
Ben de aynısını yaptım hala geçmedi gün için de geçer yazıyordu ama bakalımParayı bankaya aktar dedik IBAN yazdık kurum ödemelerinde ödenecek tutar bulunamadı yazıyor gelen giden yok hesaba sabahmı geçer
Sen Tek yiyip Tek ölecekmissin ömerBunar bans hic cikmiyr abk ben vatandaş degil miyim
Onunla alakası yok linkten üye olmamış akpeye banada vermiyorlarSen Tek yiyip Tek ölecekmissin ömer
Bizim evin yanında sosyal yardım şeysi var valla göçmenler başladı mesaiye 3 5 çocukla alan çıkıyor 7 8 tane sürü halinde çarşaflı Arap geçiyor şu an önümden sigara içiyorum balkondan izliyorumbeyler ibana aktardık para ortada yok
Ben de ibana istedim ama PTT karta yatmış yine deparasini hesaba ibana aktarip yatan oldumu aksam aktardik bankada tik yok