Usta cimerden talep oluştur iki günde sonuçlanırhazır konu hortlamışken aklıma geldi bir bakıyım dedim 6 ekimde başvuru yaptım 21 gün olmuş süreç devam ediyor diyor ortalama ne kadar sürede yanıtlıyor bunlar red yesek de rahatlasak en kötü
Usta cimerden talep oluştur iki günde sonuçlanırhazır konu hortlamışken aklıma geldi bir bakıyım dedim 6 ekimde başvuru yaptım 21 gün olmuş süreç devam ediyor diyor ortalama ne kadar sürede yanıtlıyor bunlar red yesek de rahatlasak en kötü
Benim 28 gün oldu hala devam ediyor diyor şerefini sttklrm suriyeli afganı na yamıyorlar ne var ne yok bu kadar devam edermi bi inceleme dalga geçiyorlar resmen bizi bu hale getiren bunlar zaten bide eğleniyorlar bizlehazır konu hortlamışken aklıma geldi bir bakıyım dedim 6 ekimde başvuru yaptım 21 gün olmuş süreç devam ediyor diyor ortalama ne kadar sürede yanıtlıyor bunlar red yesek de rahatlasak en kötü
cevaplanınca haber et usta nasıl bir bürokrasi varsa sonuçlanmıyor kolayla japonlar stadyum teslim ediyor bu süredeBenim 28 gün oldu hala devam ediyor diyor şerefini sttklrm suriyeli afganı na yamıyorlar ne var ne yok bu kadar devam edermi bi inceleme dalga geçiyorlar resmen bizi bu hale getiren bunlar zaten bide eğleniyorlar bizle
Bende anlamadım bunların iş şey gibi bi sitede kazanırsın risk birimi 2 3 ay incelemede derler ona döndü 1 ay oldu mqcevaplanınca haber et usta nasıl bir bürokrasi varsa sonuçlanmıyor kolayla japonlar stadyum teslim ediyor bu sürede
Hadi bakalım sayemde yardimida aldın 1500 TL cepteBanada ayın 19 da böyle birşey gelmiş ne oluyor bu arkadaşlar yardımmi verilecek Ekli dosyayı görüntüle 271489
Evet yardım hakk elde etmişsin dostBanada ayın 19 da böyle birşey gelmiş ne oluyor bu arkadaşlar yardımmi verilecek Ekli dosyayı görüntüle 271489
Dostum biraz arastirdim ilk ay 1000 sonraki ay 500 almıştım kasım odemeleri 500 alanlar için 850 olmusEvet yardım hakk elde etmişsin dost
Seninki de boylemiydi reis nezaman veriliyor ki buEvet yardım hakk elde etmişsin dost
Bu konu geçen ayda gündemdeydi sonra dediler diğer ay olacak öyledir umarimDostum biraz arastirdim ilk ay 1000 sonraki ay 500 almıştım kasım odemeleri 500 alanlar için 850 olmus
Her ayın ilk haftası veriliyor en geç haftaya cuma alırsın oazartesi itibariyle hergun olabilirSeninki de boylemiydi reis nezaman veriliyor ki bu
geçen ay şu şekilde gündemdeydi zam kasım ödemelerine yansıyacak diye paylaşmıştı bakanlikBu konu geçen ayda gündemdeydi sonra dediler diğer ay olacak öyledir umarim
1500 ne la?Her ayın ilk haftası veriliyor en geç haftaya cuma alırsın oazartesi itibariyle hergun olabilir
İlk defa alacak birikmislerle birlikte hepsini ödüyorlar1500 ne la?
TL dost dolar olsa tadından yenmez1500 ne la?
Ben birikmis falan almadim ilk ay alamamistim 2.ay aldim oda 600duTL dost dolar olsa tadından yenmez
Valla bana ilk ay 1000 verdiler ikinci ay 500Ben birikmis falan almadim ilk ay alamamistim 2.ay aldim oda 600du
Sonuç olarak bir şey ifade etmiyor toplam 12 alacaksınBen birikmis falan almadim ilk ay alamamistim 2.ay aldim oda 600du
Benimde aynı şekildeydi ilk 2 ay odemeleriValla bana ilk ay 1000 verdiler ikinci ay 500
Aynisi banada gelmis nedemek bu kıdemli arkadaslar aciklama yapabilirmiBanada ayın 19 da böyle birşey gelmiş ne oluyor bu arkadaşlar yardımmi verilecek Ekli dosyayı görüntüle 271489
Dayı ben anlamadım şimdi bize yardım çıkmış diyon öylemi ilk seninkide mi bu şekildiHer ayın ilk haftası veriliyor en geç haftaya cuma alırsın oazartesi itibariyle hergun olabilir