- 2,932
- 1,108
- 113
Odemesi beklemede olan varmı hâlâ
Senin oraya birşey yazmana gerek kalmıyor o linkten üye olunca otomatik bu yazıyı görüyorsun zaten kodu bonus kodu yazan yere yazacan buraya değilBen oraya kocaburun yazdim 👺👃
Ben varımOdemesi beklemede olan varmı hâlâ
O ortaklık kodunu buraya kopyalarmisin rica etsemLinkten üye olmanız falan bilmemde burada bu şekilde yazması gerekiyor
2.40 dan beri ikinci çekim bekliyor reisOdemesi beklemede olan varmı hâlâ
Yada bana özelden atarmisinO ortaklık kodunu buraya kopyalarmisin rica etsem
Reff den mi üye oldun burdakinden miBen varım
Gece 23.45 ten beri
Atayım kardeşim ama işine yaramaz bonusta bittiO ortaklık kodunu buraya kopyalarmisin rica etsem
link belirtilmesi gerekirdi dicemde galiba forumdada yasak. o zaman çekenler nasıl çekti acabaSenin oraya birşey yazmana gerek kalmıyor o linkten üye olunca otomatik bu yazıyı görüyorsun zaten kodu bonus kodu yazan yere yazacan buraya değil
Bonus yok reis üye olmamaili onay kodu gelmiyor.
Olsun ref dursun belki denk gelir yine sonra aramayalimAtayım kardeşim ama işine yaramaz bonusta bitti
Her yere kocaburun yazdim uye olurkenki ref kodu yerinede .anlasinlar diye her yere yazdik.yinede anlamamislar.burunlari kopasıcalarSenin oraya birşey yazmana gerek kalmıyor o linkten üye olunca otomatik bu yazıyı görüyorsun zaten kodu bonus kodu yazan yere yazacan buraya değil
Şansa bala yoğunluktan kaçırıp ödedikleri çok oldu reis olay bu yanilink belirtilmesi gerekirdi dicemde galiba forumdada yasak. o zaman çekenler nasıl çekti acaba
Benim var reisOdemesi beklemede olan varmı hâlâ
Kocaburun yazmayacaktin özel bı kodları var onların onu yazacaktinHer yere kocaburun yazdim uye olurkenki ref kodu yerinede .anlasinlar diye her yere yazdik.yinede anlamamislar.burunlari kopasıcalar
Bana sms gelmişti. Ordaki reff den oldum.Reff den mi üye oldun burdakinden mi