Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,462
1,230
113
24 saattir 15 dolarcik çekim bekliyordum.herhangi kural dışı bir sey yapmadı.,multi falan gibi islere kalkismadim.cikan kazancla direk cekim verdigim halde 24 saatin sonunda cekimim.reddedilip bakiyem silinmis.aciklamaya sadece herhangi bir bonus hakkiniz yoktur bu nedenle bakiyeniz duzenlenmistir yazilmis.kime neye gore odediklerini ben çözemedim.ama illa çakal mı olmak gerek hicbir kuraldisi bisey yapmadik 15 dolar nedir onu bile odemediler.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
530
289
63
Yeniden talep verdirdi, simdi bakiyeyi de sildi. Reff linki degil diye. neyse saglık olsun

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
964
397
63
Paylasilan link bozukmus bazilarina ref olarak guzukmus bazilarina guzukmemms

cunazor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
450
83
Ben bonusu alamadım,gece kaçırdım.Fakat sitenin ödeme yaptığı çok fazla insan oldu.Hani 3-5 kişiye ödeme yapmış olsa eyvallah.

Yani site bir başkasına normal üyelikten ödeme yapıp başkasına refli üye değilsin dediğinde bir şey diyemeyiz.Sanssizlik diyip geçmek lazım.

Hani birde birisine ödeme yapılmıyor hemen gelip konuyu kilitleyin diyor,bu kadar bencil saygısız olunmaz.

Ip denilip silinenler için bir yorumum yok.
Aşırı haklısın dostum insanlar bunu anlamıyorlar

• Beğen
Tepkiler: R10

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
964
397
63
Ben bu linkten uye oldum ortaklik kodu gozukmuyor profilde sacmalik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...