- 21
- 6
- 3
Kankam senin kitle aynı tablo sadece bende daha devam etmekte çıkmadkOh sonunda Devam Etmekte dedi ben gelir inşallah kısa sürede mail geldi lara yatirma işleminiz devam ediyor diye woow
Kankam senin kitle aynı tablo sadece bende daha devam etmekte çıkmadkOh sonunda Devam Etmekte dedi ben gelir inşallah kısa sürede mail geldi lara yatirma işleminiz devam ediyor diye woow
Kardeş sen üye olurken buradaki linten mi üye oldunŞimdi düştü beyler iki kere iptalden sonra çekim verdim 10 dkda geldi
Hayır bitikDeneme bonus Aktif mi bilen varmi
TebriklerSonunda geldi ya hele şükür oh be
Gözün aydinOh sonunda Devam Etmekte dedi ben gelir inşallah kısa sürede mail geldi lara yatirma işleminiz devam ediyor diye woow
Hayır telegram linkinden oldum ağam benKardeş sen üye olurken buradaki linten mi üye oldun
Ben varım kankaKardeş su forumdaki linkten üye olup parası yatan varmı soyleyebilirmisimiz
Bonus dün bitti reis burada çekim bekleyenler var bonus yokBonus aktifmi hala dostlar ona üye olayım
He kanka ya valla ama burda bir arkadaş vardı ortaklık kodu paylaştı beklemede olan çekimi ortalık kodunu girsin yoksa ödeme alamaz dedi ben girmemiştim. Ondan sonra işleme aldılar kankaGözün aydin
Hayrını gör reisHe kanka ya valla ama burda bir arkadaş vardı ortaklık kodu paylaştı beklemede olan çekimi ortalık kodunu girsin yoksa ödeme alamaz dedi ben girmemiştim. Ondan sonra işleme aldılar kanka
Benimki geldi dost