- 1,397
- 1,197
- 113
O zaman ödüyor bekleyelim kaçta vermiştinBenim 91 dolar çekim geldi arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 699222
O zaman ödüyor bekleyelim kaçta vermiştinBenim 91 dolar çekim geldi arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 699222
10 larca kişi çekti 00.00 itibariyle etkinlik bitti bakiyeler siliniyorkimse çekmedi ki daha
Hocam kaçta çekim verdim kaçta geldi diyebilirir misinBenim 91 dolar çekim geldi arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 699222
Tükenmiş sanırım vermiyor bonusuSite hakkında bilgim yoktur üye olduktan sonra profil bonus talebi kısmına KOCABURUN33 KODUNU yazmanız gerekiyor 5 oyunda geçerli çekim limiti hakkında bilgim yok bonuslar sayfasında bonus bilgisi yoktur. Üst limit yok deniliyor çekimde ama bilmiyorum ne verir öder mi ödemez mi https://efsino6.com/tr/
2 saat sürdü dostHocam kaçta çekim verdim kaçta geldi diyebilirir misin
Kimlik onayı yaptın mı kardeşimBenim 91 dolar çekim geldi arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 699222
Eyv kardesimYeşil renle usd olana tikla kral
Bekleyelim o zaman eyv. Tebrikler sana da hocam2 saat sürdü dost
Kardeşim yanlış anladın hemen niye küfür ediyorsun demek istedimki bu forumda toplam 5 6 bin dolar çekim verdi insanlar diyorum toplam ben 15 dolarcik verdim 😄Bunun gibi gtler yüzünden bakiyeniz siliniyor dostlar multiden başka bir skim bilmezler