- 794
- 300
- 63
Kod yanlismi
Benimde eklenmedi 1 saat oldu of ki ofOe millet çekim vermiş bizimde kazanç eklenmedi birseymde denk olsa şaşarım aqqiw ne gudubet adamım
Aynen bitmişBittimi acaba bunu diyorr ??? KOCABURUN33
Amma yaygara yaptın bakiye gelmedi yok o oldu yok bu oldu burdakiler nerden bilsinadamlar 9 da cekim vermis bize odenmez biz 11 kusur de aldik 40 dk dir kazanc yok ortada daha cekime tiklayamadik bile
Silinenler ekran goruntusu atsa cekimi gelen arkadaş gibi herkes seffaf olsa ozaman daha net konusuruz kardeşimSilinenlere ne diyorsun peki
lan biz senden once aldik hala kazanc yansimadi hesaba ne cekimiBen 00.01 de aldım bonusu abiler vallahi son anda yetiştim 28.55 verdim çekim beklemede
Bizde bir gudubetlik var aga çözemediklan biz senden once aldik hala kazanc yansimadi hesaba ne cekimi
Nedeni nereye cektinUlan chati yüzüme kapattı kadın para çekmeyi de iptal etmedi bizim para güme gidecek onaylansa da
Yeminle abi ss atayım inanmiyorsanlan biz senden once aldik hala kazanc yansimadi hesaba ne cekimi
Bitti kod 00:00 kadardıKod yanlismi
AynenÇekimi gelen 21 47 de vermiş, foruma konu 23 40 da açılmış arada 2 saat var
Zlot yatırım olarak çektim ama burdan biri 1 saate yollamazlarsa iptal olur para boşa gider dediNedeni nereye cektin
Siteye nasıl çekim yapıyosun dostum?nasıl iptal edececz ya 1 saat igeçerse güme gifecek para siteye çektim