- 1,877
- 674
- 113
Başaramadık baba bol sans herkese
para yatır usdt trc 20 de sitede vbet gibi sitelerde meselaSiteye nasıl çekim yapıyosun dostum?
yapmislar?Bunlar ödeme yapmaz yatıp uymak eniyisi
varÇekimi gelen var mı
NolduBaşaramadık baba bol sans herkese
Sen kaç verdin talep kankaAdam hicbirsey yapmadan direk 90 dolar çekim vermiş 2 saat sonra hesabına gelmiş para fazla acele etmeyin akışına birakin
Okx tr abi on numaraArkadaşlar bana çekim yapabileceğim Kripto sitesi lazım binance yazmayın tam 30 dakikadır maymun ettiler kodumun iğneleri canlılık testinde üye olmasın diye yapılmış sanirim
reis 340 dolari görünce keyiflendiEe ne yapıyorsunuz bakalım 340$ Ne kadar yapıyor?
3 kurus para ile sov yapmak tam bizim forumdaki gorgusuzlere yakisir bir is. neyse ya sabir diyerekten devamreis 340 dolari görünce keyiflendi
Ben 15 dolar verdim 500 lira yapıyor atmasalarda koymaz yaniSen kaç verdin talep kanka
Kanka bütün Faturalar duruyor Dün 5000₺ 100 £ Para gitti , Öderlerse İlaç gibi gelirreis 340 dolari görünce keyiflendi
Oderler kardesOha ödemişler harbiden
Betsatta oynuyorum ben dostum oraya yapabilir miyim çekim?para yatır usdt trc 20 de sitede vbet gibi sitelerde mesela
valla ayni kafadayim seninle de benim kazanc 45 dk dir cuzdana yansimadi. cekim versem odenmese ben de eyvallah diyecem. o asamaya gelemedim daha15 dakika önce 60 dolar çekim verdim. Öderse teşekkür ederiz, ödemezse söver yolumuza bakarız. Yaygaraya gerek yok
Görgüsüz müsün birader?Ee ne yapıyorsunuz bakalım 340$ Ne kadar yapıyor?