- 229
- 110
- 43
metamask ? fastex ? Trustwallet .Vallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
metamask ? fastex ? Trustwallet .Vallahi sinir krizi gecirecem bu ne yav btc Türk paribu binance birine bile üye olamadım lanet gelsin biri armudun çöpü diğeri üzümün çekirdeği diyor yokmu başka kolay üye olacağım Kripto sitesi
Evet silindi dost sebebini bilmiyorum bende düşmedim üstüne kapattım çıktımBiliyorum silindi yazmıştın ya yukarda silindi diyen 2 kişiden biriydin merak ettim o yüzden
Pozitif olmak iyidirÜzülmeyin agalar kumar bu şans işi ne zaman nerden ne çıkacağı belli olmaz 😁 kendimi teselli ediyorum 😂
La siteye gireli beş dakika olmuş ne ara öğrendin shelli sen@Shellac hocam konu kilit rica ediyorum
Ne olacak işte dost kumarci adamın halı hep aynıyızŞükür elhamdülillah dost sen nasılsın
Bitti kodUye oldum kodu yazdim bonus eklenmedi 2 seviye kyc istiyormu
Beni hiç tanımamıssın kral ))Seni bekliyordular knk zaten
Neden çekemiyorsun acaba? Aç bir trustwallet hesabı rahatça çek ?Hesapta 298 dolar var ceken olursa 98 dolarını vercem soz
afiyet olsun faga dostŞimdi geldi bakiye 48 dolar verdi aviatorde 93 yaptım çekim verdim ben kaçar
Uğurcum kod sayfanı boş bırakma seni bekliyorlar buralar sana dar gelirİnan patlatırdım siteyi fjfj
Böyle dersen alırlar senden bu parayı dost ben yardımcı olayım sana sor ne istiyorsan banaHesapta 298 dolar var ceken olursa 98 dolarını vercem soz
Sende vurdun muafiyet olsun faga dost
31 dolar çekebildik 250 x attı boşa gitti kafayı yedim en kötü 500 le çıkcaktık olmadı sen kaç verdin dost burdanNe olacak işte dost kumarci adamın halı hep aynıyız
üye oldum kod bittiSende vurdun mu