- 46,531
- 42,645
- 113
Birazdan kod bulurum rahat olafiyet olsun faga dost
Birazdan kod bulurum rahat olafiyet olsun faga dost
Böyle siteye çekim yaparken bir saati geçince işlem otomatik iptal ediliyor muhtemelen bu yüzden çöp oluyor, cüzdana deneseydin keşke.nasıl iptal edilir bu vbete çektik gelmedi para güme gidecek
Hadi yavru sen mekana geri dön senin ne işin var buralarda senin yüzünden bizde kaçırdık kodu alskwkejjauwuwh😁😁😁😁İnan patlatırdım siteyi fjfj
Takip kral 🥲Birazdan kod bulurum rahat ol
Tamam sen patlatirdin da site ödeme yaparmi sence umur edelimmi hayal kuralım mi ödeme bekliyorum daİnan patlatırdım siteyi fjfj
benim kodu alamamanın garibanlık pekiMillet 100 200 dolar çekim verirken benim 15 doların garibanlik
Yokluğu kötü dost gelsinde 15 dolar gelsinMillet 100 200 dolar çekim verirken benim 15 doların garibanlik
O daha kotuymus sen nasıl kacirirsin bunu 😄benim kodu alamamanın garibanlık peki
Çaktırma aga 3 kırmızı 1 sigara parasını çıkarttıkMillet 100 200 dolar çekim verirken benim 15 doların garibanlik
İnsallah bakalım reisYokluğu kötü dost gelsinde 15 dolar gelsin
Sen ve @Ugurr iki kod uzmanı adam bu kodu nasıl kaçırdınız la hayret gerçektenbenim kodu alamamanın garibanlık peki
Kanal linkini atarmisin kral telegram grubunKod yarın tekrar aktif olacak çekimlerin yoğunluğu azalsın diye dursurmuşlar
49 dolar31 dolar çekebildik 250 x attı boşa gitti kafayı yedim en kötü 500 le çıkcaktık olmadı sen kaç verdin dost burdan
kahvaltı yapıyordumSen ve @Ugurr iki kod uzmanı adam bu kodu nasıl kaçırdınız la hayret gerçekten
Bakiye nekafar sürede yansıdı benim bi saattir yokŞimdi geldi bakiye 48 dolar verdi aviatorde 93 yaptım çekim verdim ben kaçar