- 287
- 78
- 28
Çeken var mı bu siteden arkadaşlar konu baya uzun çekim yapıp görsel atan var mı 80 dolar çektik hiç umudum yok umarım gönderirler herkesin cebi 3 5 te olsa para görür
ustalar sabah 8 demi iş başı yapcak slotlara 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣O değilde bunu beklerken capitolbeten 20 spin aldım min Max 500 çekim şartı var 30 TL çıktı slotlarda tadilat varmış girmedim sabah beri rol yapıyorum 1.30 orandan kasayı 230 yaptım
2 bin dolar çektim konu kilitKonu kilit diyenlere ayar oluyorum
Çekim geldiğinde paribudan nasıl cekcem para çekme yerini göremedim resim atar mısın dostBende ona cektir usdt bisey olmaz
Kral bu hayali mi ne kişisel bilgi istiyor nede cekim gibi birsey yokTrust Wallet e çek hocam
Konu kilitKonu kilit diyenlere ayar oluyorum
Adama 91$ gönderdiler resim attı bakalım.Çeken var mı bu siteden arkadaşlar konu baya uzun çekim yapıp görsel atan var mı 80 dolar çektik hiç umudum yok umarım gönderirler herkesin cebi 3 5 te olsa para görür
knka bu nasıl bi düşünce yok yere kimliğini niye veriyon sitelere ahahshshshKimlik onayı yapan var mı öyle hızlı gelir diye
Valla ben sadece 1 kere sportbetden 20 dolarmi ne cekdim bir kerede borsa sitesine 15 dolar falan yatırım yapmıştım o kadar başkada işlem yapmadım ama ifadeye cagirdilar konusuda konuş açmıştım.ifademide attım o konuya.sorularda gözüküyor bakın aklınızda bulunsun belki yarın bigun işinize yarayabilirBu kafayla devam et o zaman forumda ifadeye çağırılanlar yalan söylüyor olmalı ? @Hayat1kumar Öyle mi dersin ?
Onu tlye çevireceksin ondan sonra çekeceksin al sat muhabbetiÇekim geldiğinde paribudan nasıl cekcem para çekme yerini göremedim resim atar mısın dost
BitmişKod ne
Kod bitti dostum 00:00 ' daKodu yazıyorum kodda bonus yok diyor doğrulamamalı yaptim