- 16,654
- 6,643
- 113
Hemde en acilinden dedim üye olmayım ol ol dedi oldumAcil kod lazım o zaman
Hemde en acilinden dedim üye olmayım ol ol dedi oldumAcil kod lazım o zaman
Sag alt köşede cuzdan var tlyi sec tl cek göreceksin zatenOnu buradan yapcam o tmmda çekim yeri neresi bankaya onu göremedim Ekli dosyayı görüntüle 699266
okx trust wallet binance hiçbirinde yok mu hesabın?Lan lanet olsun şu kripto dan anlamıyorum para bana bakıyor ben paraya
Yok kral nfc yok dokunmatik 1 tane bulamadım tam 8 ayrı yere denedim olmadı en son sitedeki bakiye sıfırlayın çıkacak o derece kanser etti Kripto siteleribende 16 usd cektım dedıgın gıbı
tuslu tel mı dostum senınkı nfc yok mu ?
çekimin geldi konu kilitGÜZEL Haber vereyim mi?
hayırlı CumalarGÜZEL Haber vereyim mi?
Binance tr var oluyor mu baskanokx trust wallet binance hiçbirinde yok mu hesabın?
olur olurBinance tr var oluyor mu baskan
Ben bonusu almadım kral arkadas 250$ çekim vermiş onun için sordumsıtelere cekersen oyle oluyo sanırım bınance parıbu gıbı uygulamalara cekersen sıkıntı olmaz rahat ol
Tmm dost gördüm sağolSag alt köşede cuzdan var tlyi sec tl cek göreceksin zaten
EVETBONUS BİTTİMİ
+1Bilader sen nerenin aptalsın ya seni kim doğurup büyüttü neyle besledi de çocugumuza seni gosterip bak bunun gibi olma diyebilecegimiz seviyeye geldin
Vay be kazanç da sigaram yok harçlık at diyen vatandaşa bakBilader sen nerenin aptalsın ya seni kim doğurup büyüttü neyle besledi de çocugumuza seni gosterip bak bunun gibi olma diyebilecegimiz seviyeye geldin